7. OKTOBER 2013 kl. 14:29
Boulahrouz: Vil hjælpe de unge spillere

Mandag kl. 13 blev Khalid Boulahrouz præsenteret som ny Brøndby-spiller foran et massivt presseopbud. Boulahrouz fortæller til brondby.com, at den pakke som Brøndby IF samlet set kunne tilbyde har været det mest attraktive for ham.

Helt fra begyndelsen af forhandlingerne har Brøndby IF stået som det rigtige valg for den 31-årige hollandske hardhitter, der også ser frem til rollen som mentor for de mange unge spillere i klubben.

Kunne have kommet til andre klubber

- Den første grund for mit valg er det sportslige aspekt. Jeg kommer til en god klub, der er inde i en god udvikling, og jeg kan forhåbentlig få masser af spilletid. Jeg håber på at opnå store ting med klubben, selv om jeg ved, at tingene sker "step by step", og at holdet er i en opbygningsfase.

- Jeg ved, at der er mange unge, talentfulde spillere i truppen, og jeg ser det som en naturlig del af min rolle at lære fra mig og bruge min erfaring på at styrke dem og deres udvikling.

- Jeg kunne have kommet til flere andre klubber, men Brøndby var den klub, der fik mig til at føle mig mest komfortabel. Det føles rigtigt. Selvfølgelig er mine to børn i Hamburg også en vigtig årsag, da jeg kommer tæt på dem.

- Jeg har spillet i en række forskellige ligaer, og alle ligaer har deres egen fodboldstil. Jeg har set kampe fra Superligaen, og ud fra hvad jeg har set, så virker det til at være en god liga med en fysisk anlagt spillestil, hvilket passer mig godt. Men spørg mig igen om nogle uger, så har jeg et bedre indtryk, lyder det fra Boulahrouz.

KB

Brøndby IF's nye nummer 3, Khalid Boulahrouz, glæder sig til at stifte bekendtskab med den danske Superliga.