3. OKTOBER 2013 kl. 16:05
Fortsat dialog med Khalid Boulahrouz

Khalid Boulahrouz er fortsat et tema for Brøndby IF.

Det bekræfter sportschef Per Rud.

- Vi har haft nogle fine samtaler med Khalid Boulahrouz og hans rådgiver de seneste uger, og vi er nu tæt på en afgørelse. Boulahrouz har efterladt et godt indtryk, og vi vil gerne have spilleren, hvis de rigtige betingelser er til stede.
 
- Vi har defineret de økonomiske rammer for en aftale - ligesom vi har kommunikeret, at vi ønsker en kontrakt, der gælder for resten af sæsonen, siger Per Rud.

- Et eventuelt samarbejde er betinget af et lægetjek, da vi ønsker sikkerhed for, at Boulahrouz er skadesfri og hurtigt kan indgå i billedet til kampe i Superligaen.

- Det er for tidligt at svare på, om det i sidste ende lykkes at skrive kontrakt med Boulahrouz. Vi håber stadig og er optimistiske, men denne branche er uforudsigelig. Man kan ikke give garantier. Vi kommer i mål, hvis følgende to betingelser er opfyldt: Khalid Boulahrouz skal selv ønske at spille for Brøndby, og han skal samtidig bestå lægetjekket. Vi melder noget ud, når der er en endelig afklaring. De næste dage retter vi al vores fokus på kampen mod FC Nordsjælland.
 
Brøndby IF har ikke yderligere kommentarer til forløbet med den hollandske forsvarsspiller på nuværende tidspunkt.