Wass: Det må ikke være slut

25.04.2013 09:00

Det er snart to år siden, at Daniel Wass skiftede fra Brøndby IF til portugisiske Benfica.

I mandags blev hans navn imidlertid kædet sammen med de blågule på ny - denne gang i form af en fælles pressemeddelelse sammen med 11 andre tidligere Brøndby-spillere, som aktivt støtter op om den igangværende aktieemission.

brondby.com fangede Daniel Wass over mobilen til en snak om bevæggrundene for at være med i gruppen.

Vil altid have Brøndby i mit hjerte

- Jeg synes, at man skal støtte op om Brøndby IF. Der er mange, som ikke kan undvære klubben. Den vil blive savnet - også i dansk fodbold generelt, siger Daniel Wass.

- Jeg har Brøndby i mit hjerte, og det vil jeg altid have. Da jeg blev informeret om dette initiativ, sagde jeg selvfølgelig ja til at hjælpe med at sætte fokus på emissionen, og jeg har som nævnt også købt aktier. Mit håb er, at vores offentlige støtte har fået andre til at gå samme vej. Jeg føler ikke, at tiden er inde til at sige farvel til Brøndby IF. Klubben hører til på højeste niveau.

- Jeg har stærke relationer til klubben, og det betyder virkelig noget for én, når man har været en del af det fællesskab både som ungdoms- og seniorspiller. Det samme kan jeg sige om alle de folk, som gør en fantastisk indsats for Brøndby IF på alle fronter. Jeg har haft et godt forhold til både frivillige og ansatte. Stor cadeau til alle de mennesker, der arbejder hårdt for klubben. Man kan kun elske Brøndby IF for alle de mennesker, og derfor må det heller ikke være slut. Jeg håber, at vores støtte har hjulpet, og jeg opfordrer med glæde alle andre til at gøre det samme.

DW

Daniel Wass fra tiden i Brøndby-trøjen.