Albrechtsen & Makienok: Slet ikke godt nok

14.04.2013 20:11

Brøndby IF formåede ikke at komme på tavlen i aftenens bundopgør for tomme tribuner på Brøndby Stadion mod SønderjyskE. Til gengæld viste gæsterne effektivitet og indløste alle tre point via scoringer fra Tommy Bechmann, Lasse Vibe og Andreas Oggesen.

Efter slutfløjt lagde hverken forsvarsspiller Martin Albrechtsen eller angriber Simon Makienok skjul på skuffelsen over de blågules indsats.

Kan ikke være det bekendt

- Det var tamt i dag. Vi havde nogle pænt store chancer, som vi skulle have scoret på, men det havde SønderjyskE også. Det var lidt heldigt, at vi ikke var bagud ved pausen, og det var heller ikke den bedste start på anden halveg, vi fik. Det var bare slet ikke godt nok i dag, sagde Martin Albrechtsen og tilføjede:

- Hvis tingene ikke helt fungerer, og man ovenikøbet kommer bagud, så bliver det endnu sværere at komme op i gear. Vi skal revanchere det her nederlag, men alle kampe er svære, og det bliver sikkert spændende hele vejen til sidst.

Skuffelsen lyste ligeledes ud af holdkammerat Simon Makienok.

- Jeg håber, at vi får en skideballe, for vi kan ikke være det her bekendt. Det er simpelthen ikke godt nok, lød det blandt andet fra den lange Brøndby-angriber.

- Vi tabte et vigtigt slag i dag, men jeg tror stadig på, at vi kan slå alle hold. Skuffelsen er enorm lige nu, men vi bliver nødt til at fokusere på, at det ikke er slut endnu. Vi skal komme igen, tilføjede Simon Makienok.

MA

Martin Albrechtsen og holdkammerat Simon Makienok var langt fra tilfredse med indsatsen mod SønderjyskE. Foto: Arnason.dk.