Bernburg: Succesfuldt genoptræningsophold

04.04.2013 14:45

Martin Bernburg drog i januar måned på et tremåneders genoptræningsophold i Norditalien, der skulle hjælpe angriberen med at få bugt med de tilbagevendende springerknæsproblemer.

Nu er Bernburg tilbage i Brøndby og i dag torsdag deltager han i den første træning med holdet siden hjemkomsten.

brondby.com tog en snak med "Bern".

Scanningerne er positive

- Som udgangspunkt har træningsopholdet hjulpet på springerknæet. Det viser scanningerne, og det er også det, jeg fik at vide af specialisterne i Italien.

- Med selve springerknæsproblemet er der klare forbedringer, og jeg har egentlig fået ok til at træne fuldt med holdet. Jeg har fået at vide, at der fortsat vil være smerter på grund af noget inflammation, men det er såkaldt "gode smerter" forstået på den måde, at jeg godt kan træne alligevel uden at forværre noget.

- Min grundform er egentlig ok, da jeg har løbet og styrketrænet meget gennem de tre måneder. Jeg har også lavet en række tekniske øvelser med bold, men egentlig fodboldrelateret træning har jeg manglet. Derfor er der selvfølgelig et stykke vej igen. Nu må vi se, hvor hurtigt det går. Jeg skal selvfølgelig passe på ikke at rende ind i følgeskader ved at presse citronen for meget.

- Tiden i Italien er faktisk fløjet afsted. Det var nogle virkelig lange dage med træning fra 9 morgen til 9 aften, så der har ikke været så meget tid til andet. Søndagene havde vi fri, så der har jeg haft en del besøg fra Danmark. Jeg var så heldig i det første stykke tid at træne sammen med Per Krøldrup, så det hjalp selvfølgelig lidt at have en at snakke dansk med undervejs.

- Selve idrætscenteret, hvor jeg genoptrænede, ligger i forbindelse med fodboldklubben Bologna, så det var også deres baner, vi brugte til træningen. De har generelt været meget professionelle og åbne at arbejde sammen med, og jeg er glad for, at vi valgte, at jeg skulle herned. Nu glæder jeg mig til at komme i gang herhjemme, slutter Bernburg.

MB

Martin Bernburg er hjemvendt til Danmark og Vestegnen efter et tremåneders træningsophold i Italien. Foto: Arnason.dk