Sådan kom 2-1-sejren over Kryvbas i hus

19.02.2013 17:25

Brøndby IF sluttede træningslejren i Tyrkiet af med en sejr på 2-1 over ukrainske FC Kryvbas, inden turen i morgen går hjem til Danmark.

Der var kun spillet knap seks minutter, da en veloplagt Jens Stryger Larsen bragte de blågule i front på oplæg fra Oke Akpoveta. De blågule havde flere gode muligheder for at komme yderligere foran, men 2-0-scoringen kom først i det 64. minut, hvor Dario Dumic blev hevet ned i Kryvbas-feltet og fik tilkendt et straffespark. Jens Stryger Larsen omsatte sikkert fra 11-meter-pletten.

Herefter blev ukrainernes ageren mere end aggressiv, og eftertacklingerne blev desværre flere og flere. En Kryvbas-spiller sendte tilmed knopperne i brysthøjde ind mod Tørnes, selv om Brøndby-keeperen for længst havde bolden i hænderne.

Kort før tid fik FC Kryvbas reduceret på straffespark efter en kendelse, der må betegnes som meget tynd. Ikke desto mindre holdt de blågule skansen kampen ud og sikrede en 2-1-sejr.

Du kan se mere om kampen nedenfor.

FC Kryvbas - Brøndby IF 1-2 (0-1)
0-1: Jens Stryger Larsen (6. min.)
0-2: Jens Stryger Larsen (64. min., straffespark)
1-2: FC Kryvbas (86. min., straffespark)

Ind- og udskiftninger
46. min.: C. Goodson, A. Randrup, D. Dumic, S. Makienok og K. Andersen ind. D. Stenderup, M. Albrechtsen, J. Kristiansen, Q. Antipas og O. Akpoveta ud.
62. min.: D. Norouzi ind, P. da Silva ud.
75. min.: A. Hjulsager ind, M. Thygesen ud.

Kampforløb (liveupdate fra Twitter)
1' Kampen er i gang. Brøndby starter på bolden. Kampen bliver i øvrigt spillet samme sted som den seneste træningskamp mod Pandurii.

2' Udmærket angreb fra Brøndby. Ender med en hovedstødschance til Gehrt. Afslutningen bliver pareret.

6' 1-0 til Brøndby! Jens Larsen udnytter sikkert Okes tværaflevering.

7' Generelt fin start. Flere gode angreb allerede. Kryvbas har lige haft deres første reelle forsøg, men det gik i sidenettet.

9' da Silva kommer forrest på en aflevering og tager et rush frem, hvorefter han spiller Jens på kanten. Det langskud går over mål.

14' Fortsat Brøndby-dominans. Frispark til Oke lige uden for feltet.

15' Stryger sparker frisparket over kassen.

16' Indtil videre er der styr på tingene i defensiven. Dog Kryvbas-frispark nu.

18' Kryvbas sparker frisparket langt forbi Tørnes' mål.

20' Kryvbas opfanger en tværaflevering og er tæt på at komme fri, men Holst når tilbage og redder kastanjerne ud af ilden.

24' Mange nærkampe lige nu. For et øjeblik siden fik Oke lagt bolden af til Gehrt, der fik afsluttet, men ved siden af.

26' Kryvbas har lige sendt bolden i kassen, men linjevogteren vinkede korrekt for offside. Stadig 1-0.

27' Gult kort til en Kryvbas-spiller for et frispark på da Silva.

27' 30 sekunder senere laver da Silva så selv frispark, der dog ikke fører til noget.

29' Kryvbas er ved at overtage momentum, men har kun været farlige ved en enkelt lejlighed.

32' Godt sammenspil mellem Holst og Quincy giver et hjørnespark.

33' Hjørnesparket fører ikke til andet end en Kryvbas-kontra, som Stenderup og Tørnes afværger i fællesskab.

37' God kontrachance til Brøndby. Ender med en flad afslutning fra Oke.

39' Frispark til Kryvbas lige på kanten af feltet...

40' Det forsøg sejler stille og roligt over Tørnes' mål.

42' Oke laver et fantastisk tilbageløb og stopper en kontra.

45' Pause. 1-0 til Brøndby.

45' I øvrigt sidder blandt andre Rommedahl over med ømhed i lysken, mens Makienok formentlig kommer i aktion i anden halvleg.

45' Fem udskiftninger i pausen. Goodson, Randrup, Dumic, Makienok og Kristian Andersen ind.

45' Stenderup, Albrechtsen, Jan K, Quincy og Oke ud.

46' Anden halvleg er fløjtet i gang.

47' Godt langskud fra Kryvbas, som Tørnes klarer.

48' Gehrt header en bold videre til Makienok, der tæmmer og afslutter. Keeperen klarer sikkert.

52' Drama i det ene hjørne, hvor Jens Larsen bliver skubbet omkuld, efter spillet er stoppet. Kryvbas-spilleren får kun gult kort.

54' Tyndt frispark til Kryvbas lige uden for feltet...

55' Den bliver stoppet i muren, og Brøndby får en kontra, der ikke fører til noget.

57' Igen et tyndt, tyndt frispark til Kryvbas uden for Brøndbys felt...

57' Denne gang var sigtekornet bedre indstillet, men Kryvbas-forsøget går alligevel lige over mål.

59' Kryvbas skifter fire mand.

60' Og så lige en femte spiller minuttet efter.

62' Så blev det Brøndbys tur. da Silva ud, Norouzi ind.

63' Straffespark til Brøndby...

64' Og så blev det 2-0. Jens Stryger eksekverer sikkert fra de 11 meter. Straffe blev begået mod Dumic, der blev hevet ned i feltet.

66' Kryvbas tæt på en reducering. Tørnes får med noget besvær sparket bolden til indkast.

68' Kryvbas spiller hårdt nu. En del eftertacklinger.

69' Auri råber til spillerne, at de ikke skal lade sig provokere af det hårde spil.

70' Dario tackler med dupperne forrest. Frispark Kryvbas.

70' Frisparket bliver vekslet til et målspark hos Tørnes.

72' Lækker overskuds-tilbagelægning med brystet fra Norouzi.

73' Igen eftertackler Kryvbas. Denne gang går det ud over Holst. Gult kort.

73' Og endnu en gang og endnu et gult kort. Nu må dommeren skride ind!

75' Andrew Hjulsager kommer ind i stedet for en stærkt spillende Thygesen.

79' Frispark til Kryvbas.

79' Frisparket går lige over mål.

81' Kæmpe chance for Stryger Larsen-hattrick. Gehrt chipper ham helt fri, men afslutningen kikser.

83' En Kryvbas-spiller løber med knopperne i brysthøjde ind mod Tørnes, selv om han for længst har bolden i hænderne.

84' Kryvbas er ved at tabe kasketten, ser det ud til.

86' Straffespark til Kryvbas.

86' Og så fik ukrainerne reduceret til 2-1.

88' Dario i lidt skubberi med en Kryvbas-spiller. Dommeren giver dem en påtale.

90' Så er der fløjtet af. Brøndby IF vinder fortjent 2-1.

90' Tak for nu. Dejligt med en sejr. Næste opgave er træningskampen hjemme mod Kalmar på søndag kl. 14.