14. JANUAR 2013 kl. 14:50
Antipas: Der bliver skruet op for tempoet

En uge er gået, siden Brøndby IF's Superligatrup samledes for første gang i det nye år, og nu bliver der skruet op for både træningsmængde og -tempo.

I dag skal spillerne således igennem det første dobbeltpas i 2013, og brondby.com fangede Quincy Antipas, inden der blev sat gang i mandagens anden træning.

Skal begynde foråret i højeste gear

- Vi har lagt forholdsvis stille og roligt ud, men nu kan vi mærke, at der bliver skruet op for tempoet og belastningen. I dag har vi årets første dobbeltpas, og alle arbejder hårdt for at blive klar til at præstere fra første forårsrunde. Vi er godt på vej tilbage til rutinen med tempofyldte træningspas, og det er vigtigt, for vi skal begynde foråret i højeste gear. Der er ikke andre muligheder for os. Fuld kraft fra første fløjt, siger Quincy Antipas, som glæder sig til at komme i kamp igen.

- På lørdag skal vi spille den første træningskamp (mod Fremad Amager, red.), og det ser jeg meget frem til. Jeg vil gerne spille mange kampe, så vi bliver helt skarpe på de situationer, der kan opstå - både fysisk og psykisk. Kampene giver også en anden og vigtig form for kondition og fart, som er et vigtigt supplement til vores spille- og konditionsmæssige træningsøvelser. Samtidig skærper det også følelsen af at have en naturlig kamprytme. Folkene i trænerteamet er meget fokuserede på at dosere forberedelserne bedst muligt, for vi skal have smurt maskinen igen.

- Vi spillede godt i slutningen af efterårssæsonen, og vi skal fortsætte, hvor vi slap. Vi præsterede på et højt niveau i både Superligaen og pokalturneringen, og det må være vores udgangspunkt. Vi skal finde det niveau igen og derefter løfte det hele en tand mere.

QA

Quincy Antipas og holdkammeraterne er i fuld gang med forberedelserne til forårets udfordringer i Superligaen og DBU Pokalen. Foto: Arnason.dk.