21. DECEMBER 2012 kl. 12:08
Brøndby IF's hjemmetrøje kåret til sæsonens flotteste

I sommer gjorde hummel comeback som tøjpartner i Brøndby IF, og i den forbindelse blev den nye, retro-inspirerede hjemmebanetrøje lanceret.

Nu er netop denne trøje blevet kåret til den flotteste i verden.

Chelsea og United kom også på skamlen

Det er GOAL.com i Indonesien, som har bedt en jury på 12 personer om at finde og rangere de 100 fedeste fodboldtrøjer i 2012/2013-sæsonen. Brøndby IF og hummel tager førstepladsen for næsen af Chelsea (udebane) og Manchester United (udebane).

Kåringen er allerede nået ud til en hel del. GOAL.com i Indonesien har således over 300.000 følgere på Twitter, og mere end 600.000 har 'liket' sitets Facebook-side. Ifølge chefredaktøren har selve goal.com/id-ID over fem millioner unikke brugere.

Samtlige 100 trøjer fra kåringen kan bladres igennem via dette link.

Du kan også sikre dig dit eget eksemplar af trøjen ved at klikke forbi brondbyshoppen.dk.

SMC

Den nye trøje bliver flankeret af en ny udgave af de klassiske satin/nylon-shorts fra slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne. Materialet er blødere, og pasformen er blevet optimeret, så de er behagelige at have på. Foto: Rie Neuchs

hummel

Inspirationen fra de gamle mesterskabstrøjer har blandt andet resulteret i, at hummel-vinklerne er blevet vævet ind i stoffet. Kraven er fjernet for at give et mere rent og moderne look, mens selve kanten er tofarvet.

1964

For at markere klubbens grundlæggelse er årstallet 1964 broderet i kanten ved nakken. Sammenlægningen af Brøndbyøster IF og Brøndbyvester IF skete den 3. december netop dette år.

logo

I de tidligere hummel-dage blev klubbens logo trykt på trøjen. Denne gang er det anderledes.

ny trøje

Brøndby IF bakker op om hummels 'Change The World Through Sports'-kampagne. Derfor er der blevet designet et specielt logo, som er placeret indvendigt i nakkeområdet.

KV

Kim Vilfort i den gamle hummel-trøje, som har givet inspiration til den nye.