Ferie-nyt: Spillerne søger væk fra den danske kulde

10.12.2012 11:30

Efter fredagens 2-2-opgør mod SønderjyskE er Brøndby-spillerne sendt på juleferie. Batterierne skal lades op, så truppen er klar til opstartstræningen i januar og de efterfølgende udfordringer i Superligaen og DBU Pokalen.

Nedenfor kan du få et indblik i nogle af ferieplanerne, som også inkluderer et personligt træningsprogram udstedt af fysisk træner Ahron Thode.

Thailand, Australien og Nigeria

Mange af spillerne udnytter fridagene til at rejse væk fra den danske kulde. I nogle tilfælde handler det om at besøge familie og venner - i andre tilfælde er der blot tale om ferie i nye omgivelser, inden der skal holdes jul med familien i Danmark.

Thailand er den mest populære destination blandt spillerne. Det gælder blandt andet for Daniel Stenderup, Simon Makienok, Martin Bernburg, Michael Tørnes og Brent McGrath.

- Jeg kommer hjem den 23. december, så jeg kan holde jul med familien, fortæller Daniel Stenderup.

Brent McGrath nøjes imidlertid ikke med en tur til Thailand. Efter en uge i Asien rejser han således hjem til Australien for at fejre jul og nytår med familien - og et par ekstra gæster.

- Tørnes og en anden af mine gode venner tager med 'down under'. Jeg kommer nok til at fungere som turistguide, når vi skal rundt og se seværdighederne - og selvfølgelig også lade batterierne lidt op på strandene, fortæller den australske angriber.

- Der kommer imidlertid også til at være masser af fysiske aktiviteter - altså i tillæg til programmet fra Ahron. Jeg regner med, at vi skal en tur forbi Great Barrier Reef, og at vi skal have gang i noget surfing. Der er 35 grader lige nu, så det bliver lækkert, tilføjer Brent McGrath.

Oke Akpoveta rejser ned til nogenlunde samme temperatur i hjemlandet Nigeria, hvor familien venter.

- Det er et halvt år siden, at jeg så dem sidste gang, så jeg glæder mig rigtig meget - også til at komme ned i varmen i stedet for alt det sne, siger den 20-årige angriber med et lille grin.

- Jeg fylder 21 år på torsdag, så jeg er også glad for, at jeg kan fejre det med hele familien.

Mandag den 7. januar er spillerne imidlertid tilbage i Brøndby, hvor første træningsdag i det nye år står på skemaet. Mere information om opstarten følger på et senere tidspunkt.

BM

Brent McGrath er blot en af mange Brøndby-spillere, som siger farvel til den danske kulde i ferien.