Krohn-Dehli solgt til Real Club Celta de Vigo

22.08.2012 14:24

Brøndby IF's Michael Krohn-Dehli er solgt til den spanske La Liga-klub Celta Vigo.

Onsdag er parterne blevet enige om en aftale, der sender Brøndby IF's midtbanespiller til Spanien med øjeblikkelig virkning. Det er aftalt, at økonomien i aftalen ikke offentliggøres.

Det rigtige for alle parter

Sportschef Ole Bjur:

- Krohn har gennem et stykke tid gerne ville prøve sig selv af i udlandet på ny, og det er et ønske, vi har været villige til at lytte til, såfremt den rigtige klub meldte sig. Det er nu tilfældet med Celta Vigo. Jeg er overbevist om, at det er det rigtige for alle parter, at Krohn får chancen for komme til udlandet igen.

- Krohn har været en vigtig spiller i den periode, han har været i Brøndby efter han kom hjem fra Ajax. Han har udviklet sig fra at leve en stille tilværelse i Holland til at være en profil i Superligaen og på landsholdet. Den udvikling skal Krohn og de spillere og trænere, der har været omkring ham, have stor ros for.

- Jeg er sikker på, at Krohn har kvaliteterne - ikke mindst rent teknisk - til at kunne begå sig i Primera Division i Spanien, og det bliver spændende at følge ham. Herfra skal der lyde et stort tak for indsatsen gennem de sidste fire år og held og lykke fremover, slutter Ole Bjur.

MKD

Michael Krohn-Dehli kom til Brøndby IF fra Ajax Amsterdam den 30. august 2008 og nåede at spille 144 førsteholdskampe for Brøndby IF med 29 mål til følge. I perioden blev det ligeledes til 24 A-landskampe samt seks mål i den rødhvide dragt. Hans sidste kamp for Brøndby IF blev Derbyet i Parken mod FCK den 18. august 2012, hvor Krohn-Dehli meget passende blev kåret til Man of the Match af Onside. Foto: Arnason.dk