Hattrick af Makienok i 5-0-sejr

29.06.2012 21:01

Brøndby IF spillede fredag aften den sidste træningskamp på træningslejren i Tyskland mod det lavererangerende hold, SV Bad Rothenfelde.

Den kamp endte med en 5-0-sejr til de blågule. Simon Makienok lavede hattrick, Daniel Stenderup fik scoret for anden kamp i træk, og tilbagevendte Oke Akpoveta fik ligeledes sat sit aftryk på kampen med en scoring.

Vaskeægte hattrick af Makienok

Simon Makienok præsterede før pausen et vaskeægte hattrick med tre mål i træk i samme halvleg. 3-0 var stillingen ved pausen.

I anden halvleg gjorde Daniel Stenderup det til 4-0, mens Oke Akpoveta kom på banen og satte punktum med sin scoring til 5-0.

SV Bad Rothenfelde - Brøndby IF 0-5 (0-3)

Udskiftninger

Clarence Goodson, Franck Semou, Mike Jensen, Mathias Gehrt, Jens Larsen og Simon Makienok alle ud i pausen. Daniel Stenderup, Mikkel Thygesen, Frederik Holst, Azad Corlu, Brent McGrath og Oke Akpoveta ind.

OA

Oke Akpoveta fik igen minutter i benene i træningskampen mod SV Bad Rothenfelde og kom tilmed på tavlen med målet til 5-0. Foto: Arnason.dk