Norouzi: Vores fokus er på kampen imod HB Køge

06.04.2012 14:40

Brøndby IF's venstre back Daniel Norouzi er klar til kamp igen efter at have siddet over i kampen imod FC København.

Den unge back glæder sig over at være tilbage fra karantæne, og ser frem til kampen på Brøndby Stadion mod HB Køge på mandag kl. 16:00.

Op på hesten og videre

- Jeg forventer at kampen mod HB Køge bliver spillet mere på vores præmisser. Vi kommer forhåbentlig til at have en del mere boldbesiddelse, så det er os der kommer til at skabe kampen.

- Det var rent ud sagt skide frustrerende ikke at kunne være med imod FC København, men jeg synes, at drengene gjorde, hvad de kunne. Vi har selvfølgelig evalueret på kampen, samt hvad vi skal arbejde på til næste kamp, men ellers har vi lagt kampen bag os, og nu fokuserer vi kun på kampen på mandag mod HB Køge. Vi er stadig i en proces, hvor vi hele tiden skal forbedre os som hold, så vi fokuserer på vores eget spil, og forsøger at gøre det bedre fra gang til gang.

- Det er klart, at jeg er ekstra tændt efter, at jeg ikke var med i sidste kamp. Jeg regner med at have et par gode træninger før kampen på mandag, og vise overfor trænerteamet at jeg er klar til kamp, slutter Daniel Noruozi.

DN

Daniel Norouzi er fri af sin karantæne, og til rådighed for trænerteamet igen i hjemmekampen mod HB Køge.