1. APRIL 2012 kl. 20:19
Auri: Vi vinder som et hold

Brøndby IF vandt i dag den fjerde sejr ud af fem mulige i forårets Superliga. Brøndby IF besejrede OB med 1-0 og spiller sig dermed op på 31 point.

brondby.com fangede cheftræner Auri Skarbalius til en kommentar efter kampen.

Der er altid plads til forbedringer

- Jeg synes, der var lidt for meget underholdning for min smag, men publikum var nok glade. Jeg er selvfølgelig rigtig tilfreds med de tre point og resultatet, men der er nogle ting, vi skal gøre bedre.

- Vores første halvleg er jeg meget tilfreds med. Jeg synes, vi skaber mange chancer, og vi står generelt godt på banen. I anden halvleg falder vi lidt ud og taber alt for mange dueller. Vi vidste, at OB var fysisk stærke, og de vinder næsten alle andenbolde i anden halvleg.

- Cadeau til OB fordi de gør det svært for os. Det er et godt hold, vi møder i dag, og de har mange dygtige spillere. Jeg vil godt rose holdet for igen at blive ved med at kæmpe for hinanden og hele tiden tro på det. Vi tænker hele tiden på vores næste aktion og ikke på, om vi lige har lavet en fejl. Det er en rigtig god egenskab at have, slutter Auri Skarbalius.

ASK BCA

Auri Skarbalius roser spillerne for igen at yde en mandfolkeindsats.