Henrik Jensen: Gør det svært for os selv

26.09.2010 20:54

Cheftræner Henrik Jensen måtte søndag eftermiddag sammen med resten af Brøndby IF's trænere og spillere indkassere et 0-2-nederlag hjemme mod Silkeborg.

brondby.com talte med Henrik Jensen efter kampen.

Vi ser skidt ud

- I store dele af kampen ser vi skidt ud. Vi virker til at være bange for at spille fodbold, smider for mange lette bolde væk og spiller generelt for langsomt. Vi laver mange tekniske fejl og bliver låste i vores spil som følge af, at det ikke kører for os.

- Vi forsøger egentligt det simple spil fra start, hvor vi har fokus på at sikre de bagerste kæder og bygge spillet op bagfra. Det lykkes for så vidt udmærket til at starte med, men når positionsløbene mangler, gør vi det svært for os selv.
 
- Jeg er noget overrasket over, at vi rammer så lavt et bundniveau, som vi gør i dag, men spillerne ryger ind i en dårlig stemning meget hurtigt i dag, og specielt efter Silkeborgs mål stresser vi os selv.

- Silkeborg spiller jo ikke en god kamp, men vi er simpelthen for nemme at slå ud, når vi bliver ramt af modgang. Det er rigtigt ærgeligt, for vi har jo haft en rigtig god start på sæsonen, men de sidste par kampe har været langt fra det niveau. Der har ellers været godt humør til træning, og alle er motiverede, men det formår vi ikke at vise i dag.
 
- Der er ikke så meget andet at sige, end at vi må træne hårdere og blive bedre; det er tydeligt, at der mangler en hel del på det spillemæssige i dag. Jeg synes, at spillerne fighter og kæmper for sagen, når man ser bort fra den sidste del af kampen, hvor de hænger noget med hovederne. Jeg tror ikke, der findes en simpel formel for, hvordan man vender sådan en situation, vi er i, men det gælder for os om at få gejsten og selvtilliden tilbage og derefter finde tilbage til det spil, som har givet resultater i starten af sæsonen, slutter Henrik Jensen af.