3-3 i billeder

30.08.2010 10:04

Trods status som ubesejrede siden første runde og en meget sen udligning, kan man vel ikke påstå, at der var stor tilfredshed at spore efter gårsdagens kamp.

Der blev gået til vaflerne i Lyngby, og den intense og til tider noget specielle kamp, endte med 3 mål til hver. brondby.com's fotografer fangede en del af løjerne på Lyngby Stadion.

3-3 i snapshots

Spillerne på banen

Spillerne løber på banen og hilser på de mange fremmødte fans. Halvdelen af de lidt over 5.000 fremmødte havde placeret sig på Brøndby-delen af Lyngby Stadion.

Jan K

Jan Kristiansen var klar fra start.

Mike

Det samme var Mike Jensen, der især efter pausen leverede en stor arbejdsindsats.

Fans

Mange fans var på plads, og der blev kampen igennem leveret en flot opbakning. Desværre var der også både afbrænding af pyroteknik før anden halvlegs start og forsøg på pitch invasion efter kampen. Begge episoder, som pt evalueres for eventuelt efterspil.

Krohn

Lyngby kom bedst fra start, men her er det Michael Krohn-Dehli, der driver bolden frem.

Jan K

Jan Kristiansen og Remco van der Schaaf får sig en snak med dommeren. Man var ikke helt tilfreds..

Pust

Henrik Jensen puster ud efter 2-0 til hjemmeholdet og et overset straffespark til Thomas Rasmussen, som de fleste af de godt 5.000 tilskuere var noget overraskede over ikke blev dømt.

Max

Efter en halv time kom gæsteholdet med i kampen, drevet frem af blandt andet anføreren.

Remco

I anden halvleg tog Remco van der Schaaf så fat.