Uafgjort i Brunos lyndebut

27.07.2010 09:09

Mandag eftermiddag spillede Brøndbys reserver og talenter træningskamp på Brøndby Stadion mod AB. Kampen endte uafgjort 2-2.

Den nyindkøbte brasilianske angriber Bruno spillede hele kampen for hjemmeholdet og fik således uofficiel debut for de blågule.

Offensivt hold

Brøndby IF startede kampen i en temmelig offensiv opstilling med et mix af reserver og talenter:

M. Tørnes

A. Randrup - P. Kanstrup - D. Stenderup - J. Frederiksen

K. Munksgaard

P. Madsen (A) - O. Akharraz

B. Camili - Bruno - N. Agger

Ret hurtigt i kampen fik AB bragt sig foran ved ex-Brøndby-angriber Kim Christensen, men blot to minutter senere bragte Osama Akharraz balance i regnskabet med et flot mål. Peter Madsen modtog bolden lige uden for feltet og vippede den videre til Akharraz, som flot tog den ned med brystet og scorede sikkert i AB-målets korte hjørne.

I anden halvleg kom AB igen foran, da Casper Henningsen snød Brøndby-forsvaret. Det unge Brøndby-hold svarede dog endnu en gang tilbage, da indskiftede Brent McGrath udlignede efter assist fra dagens hovedperson, Bruno. Brasilianeren modtog bolden lige uden for feltet og fik smart stukket McGrath i dybden. Australieren svigtede ikke og scorede sikkert på AB's keeper.

Den nye Brøndby-spiller Bruno tiltrak sig forståeligt megen opmærksomhed fra de fremmødte tilskuere. Bruno startede centralt i angrebet, men blev midt i anden halvleg sat ned på midten, da kræfterne slap en anelse op efter formiddagstræning, interviews og en lang flyvetur.

Bruno formåede igennem hele kampen at vise sin fysiske styrke, blik for spillet og gode teknik. Brasilianeren har som tidligere nævnt fået trøjenummer 11 og får navnet "Bruno" på ryggen.

brondby.com bringer her et par billeder fra kampen.

b1

Bruno spillede hele træningskampen mod AB.

b2

Bruno gav flere prøver på en god sparketeknik og et godt blik for spillet.

b3

AB-spillerne måtte gå hårdt til brasilianeren, der tydeligvis er fysisk stærk.

b4

I første halvleg var Bruno tæt på at komme på tavlen, da han i feltet vippede bolden over en forsvarer og AB's målmand. Desværre gik bolden også over mål.

b5

På trods af sin fysiske styrke virker brasilianeren til at være godt kørende rent teknisk.

b6

Bruno dækkes tæt op.

osama

Osama Akharraz fra Brøndby IF's A Talent-trup gjorde en god figur på venstre midt. Den vævre dribler viste god speed, mange udfordringer og lavede desuden et fint mål til 1-1.