23. JULI 2010 kl. 16:10
Jacob Berthelsen til FC Fredericia

Jacob Berthelsen skifter til 1. divisionsklubben FC Fredericia med omgående virkning, efter at Brøndby IF og Jacob Berthelsen er blevet enige om en ophævelse af kontrakten.

Jacob Berthelsen nåede at spille 26 kampe og score 1 mål for Brøndby IF's bedste hold.

Ny start på karrieren

- Jacob er en god midtstopper med et fint potentiale, og vi har været meget glade for at have ham i klubben. Han har af forskellige årsager ikke fået så meget spilletid de seneste sæsoner her i Brøndby og har brug for en ny start på karrieren.

- Derfor er det rart, at Jacob nu forhåbentlig kan forløse sit potentiale og bidrage med en masse hos FC Fredericia. Vi ønsker Jacob alt mulig held og lykke i fremtiden, siger administrerende direktør Ole Palmå.

Berthelsen

Jacob Berthelsen nåede at spille 26 førsteholdskampe for Brøndby IF.