Farnerud: Fint med FCK nu

11.03.2010 14:22

Første udekamp i SAS Ligaen i 2010 står mod FC København i Parken søndag aften. For Alexander Farnerud vil det være tredje gang, modstanderen er rivalerne fra Østerbro. 

- Der er altid stor interesse omkring disse kampe, og det er klart, at man som spiller også mærker det - også i dagene før. Vi forbereder os dog, som vi plejer; det handler om at koncentrere sig om opgaven og være fokuserede på den taktik, som trænerteamet lægger, fortæller Farnerud. 

Nye ting i posen? 

På spørgsmålet om, hvilken taktik trænerne har lagt, bliver Farnerud hemmelighedsfuld.

- Jeg vil ikke løfte hele sløret for, hvordan vi skal vinde i Parken, men det handler om, at vi skal spille klogt og forsøge at minimere vores fejl, da vi hurtigt risikerer at blive straffet. Omvendt har vi også nogle idéer til, hvordan vi åbner dem, men nu får vi se, smiler svenskeren.

- Vi skal helst komme godt fra start og bevare roen i spillet. Vi skabte slet ikke nok i den første kamp, men det har vi gjort hele vinteren, og jeg er glad for, at i får en kamp som denne, hvor modstanderen ikke kommer til at stå med 11 mand i eget felt. Vi skal nok skabe chancerne, lyder det.

- Sammen med OB har FC København gjort det godt. Jeg synes ikke, man kan snakke om favoritroller, men det er klart, at de har hjemmebanefordelen. Samtidig forventer alle, at de vinder, men det er kun en fordel, og det forventer vi ikke, de gør, smiler han.

- Vi gøre alt, hvad vi kan for at få et godt resultat med hjem, afslutter Farnerud.

Farnerud

Farnerud indledte foråret med en scoring. Søndag forventer offensiv-spilleren, at der bliver flere muligheder mod et hjemmehold, der ikke kan eller vil grave sig ned.