Duncan: Vi VIL videre

25.08.2009 12:59

- Vi er så klar som vi overhovedet kan blive. Vi VIL i gruppespillet.

Søndagens dobbelte målscorer, Morten Duncan Rasmussen, stråler af selvtillid på truppens vegne forud for torsdagens Europa League-kamp mod Hertha Berlin.

Selvtillid

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en helt anden kamp, end den vi spillede på Brøndby Stadion, for Hertha bør komme længere frem på banen og forsøge at lægge pres på.

- Men vi er klar til dem - de kan bare komme. Ingen tvivl om at det bliver en svær kamp, men vi står med rigtig gode muligheder for at gå videre, slår Duncan fast.

- Selvtilliden er helt i top. Vi er i en stigende kurve i øjeblikket; både resultat- og spillemæssigt, mens Hertha vel er det modsatte.

- I hjemmekampen skabte vi en del chancer og derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at de ikke kan holde os fra chancer dernede. Samtidig havde de problemer med vores dødbolde, hvor vi er stærke. Det kan blive et meget afgørende våben.

- Vi ville selvfølgelig gerne have vundet større i den første kamp, men alene at man tænker sådan er jo positivt og så må man ikke glemme vi trods alt ér oppe med en pind; det er dem der skal ud og satse, konkluderer den stærke angriber.

- I søndags mod HB Køge fik vi tanket ekstra selvtillid i form af seks scoringer og det skal man heller ikke undervurdere værdien af. Vi går på banen på torsdag med en tro på, at vi helt sikkert vil score.

- Personligt er selvtilliden også i top efter i søndags, men om jeg skal spille, er helt op til Kent. Uanset hvilke 11 der starter dernede, så er de helt klar og det er fløjtende ligegyldigt, hvem der scorer målene. Resultatet ? og derved holdets succes ? er det eneste der tæller!

- Jeg vil hellere vinde en kamp med 1-0 efter at have brændt fem kæmpechancer end at spille 4-4 og have scoret alle fire mål.

Duncan

To mål og lækre detaljer. Duncan er sammen med holdkammeraterne klar til returkamp i Europa League, og drengene VIL videre til gruppespillet.