Rasmussen: Vi havde glædet os

17.07.2009 09:23

- Hvordan jeg har det?! Af H til! Vi har arbejdet frem mod denne kamp så længe og glædet os vildt, og så sker dette..

Thomas Rasmussen gider ikke tale om held og uheld, og konstaterer at opgaven til returkampen er simpel nok.

Bliver straffet

- Vi starter som vi skal. Får flyttet bolden hurtigt; spiller bredt, kommer til chancer. Men de sidste 20% skarphed mangler. Reelt skulle vi jo have lukket kampen i 1. halvleg med de mange chancer vi skaber.
 
- Men da vi ikke gør det, bliver vi straffet på et vanvittigt mål fra deres side. Derefter begynder vi at forcere unødvendigt meget, hvilket var stik modsat de aftaler vi havde; vi får stresset os selv, og lader os måske gå på af, at fansene vender rundt tidligt, fortsætter Rasmussen.

- Det må vi selvfølgelig ikke, men det var en af de kampe, hvor vi havde alt at tabe og uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det på ingen måde godt nok, at vi tabte denne kamp.
 
- Nu skal vi til Tallinn og lave mindst to mål. Vi viste i dag, at spiller vi, som vi skal, så producerer vi rigeligt med chancer mod dem, og derfra er opgaven simpel nok, siger venstrebacken, der dog ikke er i tvivl om, at holdet rejser sig søndag.

- Det her er ikke overstået, så vi kan ikke rende rundt og hænge med hovederne. Nu gælder det ligaen, hvor vi selvfølgelig går efter at vinde søndagens premierekamp mod OB, runder han af.