Gislason: Godt udgangspunkt

27.04.2009 14:26

- Selvo m vi ikke vandt kampen mod OB, synes jeg, at vi fik skabt et godt udgangspunkt til pokalkampen mod AaB på onsdag. Vi var i fuld kontrol, og defensivt var vi rigtigt stærke gennem hele opgøret, lyder det fra Stefan Gislason. 

- Vi skal naturligvis score onsdag, men mon ikke vi ser et AaB-hold, der kommer længere frem på banen end OB. Det giver naturligt noget mere plads oppe foran.

Vil vinde begge turneringer

- Vi prioriterer stadig pokalturneringen højt, da vi vil vinde alt, vi er med i. Så vi går til opgaven med fuld styrke, forklarer Gislason om den ambitiøse målsætning.

Om opgøret mod OB fortæller Stefan Gislason:

- Det var dejligt at starte inde igen, for selvfølgelig havde jeg noget at bevise. Det har jeg til hver kamp ligesom de øvrige spillere. Den dag jeg føler, jeg ikke skal bevise noget, når jeg går på banen, er det tid til at gå på pension.

- Jeg var selvfølgelig skuffet over ikke at skulle starte inde i Farum, men det skal ikke gøres til et problem. Jeg havde en god dialog med træneren hele vejen igennem, og jeg respekterer hans beslutning. Det er holdet det drejer sig om, ikke enkeltpersoner, heller ikke anføreren, slutter Gislason.
 
- Kampen var som et topopgør. Man skal score på de få chancer man får, men der får vi desværre ikke udnyttet vores godt nok i dag. Vi er tættere på sejren end OB og formår gennem hele kampen at holde OB fra chancer. Omvendt tog OB heller ikke de store chancer i deres offensive spil, så jeg føler, at vi var i god kontrol kampen igennem. Jeg har selv et godt forsøg der desværre blev reddet på stregen, men vi må nøjes med det ene point, slutter Gislason af.

Stefan Gislason

Stefan Gislason var tilbage i startopstillingen, da OB var på besøg. På onsdag gælder det AaB i pokalsemifinalen.