Kanstrup: Fedt med landsholdsudtagelsen

05.02.2009 16:04

Brøndby IF's Pierre Kanstrup fik en uventet, men positiv overraskelse, da han torsdag morgen blev efterudtaget til det danske U-21 landshold, der næste tirsdag møder Malta i EM-forberedelserne.

- Det er selvfølgeligt fedt at blive udtaget til landsholdet. Jeg har spillet for nogle af de yngre danske landshold, men det er første gang, jeg er udtaget til en U-21 landskamp. Så jeg blev da en anelse overrasket, smiler Pierre Kanstrup, da han fik nyheden at vide.

Vil kæmpe for det

- I og med det er første gang, så skal jeg da vise træneren, at jeg hører til omkring landsholdet. Så jeg er klar til at give den en ordentlig skalle, lyder det.

Kanstrup har spillet alle kampe i opstartsfasen for Brøndby IF's førstehold, hvor han har gjort god figur i midterforsvaret.

- Jeg kender ikke 100 procent min rolle på landsholdet, men jeg er klar, hvor træneren kan bruge mig. På Brøndbys har jeg både spillet i midterforsvaret og på den defensive midtbane.

- Planen var, at jeg skulle med resten af Brøndby-truppen til Marbella mandag, men nu støder jeg først til træningslejren næste torsdag. Jeg tror ikke, det bliver det store problem, for jeg træner jo også med landsholdet, når de er af sted. Samtidig har jeg været med i hele opstarten her i Brøndby, slutter Kanstrup.

Pierre Kanstrup

Pierre Kanstrup er blevet efterudtaget til U-21 landsholdet, der tirsdag møder Malta i en venskabskamp.