Williams glæder sig til forårssæsonen

08.01.2009 15:41

Mens Thomas Rasmussen måtte blive hjemme fra årets første træningslejr grundet rygproblemer, er Anders Randrup taget til Gran Canaria med et forstrakt ledbånd, der forhindrer backen i at træne fuldt med.

Der er dog godt nyt fra skadeslisten, der over vinterpausen har sagt farvel til flere navne, deriblandt David Williams der er tilbage med stor motivation efter en længere skadespause og følgende juleferie.

Drømmen

- Jeg var ude en stor del af efteråret og fik så en hel måneds ferie, hvor jeg "was hitting the beach" med venner og familie. Jeg har fået en ny niece og nevø, som det var dejligt at se, og for første gang i halvandet år var mine fire søskende samlet.

- Det var fedt, men jeg må også erkende, at jeg virkelig var klar til at komme tilbage, da ferien nærmede sig afslutning. Det er så fedt, bare at træne og være sammen med drengene igen, lyder det fra den 20-årige angriber.

- At det er med en ny træner er også spændende. Jeg har altid haft det rigtigt godt med Tom, og mit første indtryk af Kent Nielsen også meget positivt. Han taler meget med spillerne, dirigerer og forklarer sine tanker - det føles helt rigtigt.

- Jeg er meget spændt på, hvor vi står med holdet. De første par måneder vil give os nogle gode fingerpeg, og næsten uanset hvordan det går, er jeg sikker på, at hvis vi får tilbageslag, bliver det ikke noget stort. Vi kommer så godt ud af det med hinanden i truppen, og det venskab der er bygget op er en base, der ikke bliver ødelagt af lidt modgang.

- Personligt håber jeg på, at spille mig tæt på holdet og få mere og mere spilletid. Og så skal jeg score, når jeg får chancen. Jeg har jo set, hvordan Kent stillede hold i Horsens, og hvis man kan bruge det til noget, kan han i hvert fald godt lide små hurtige angribere, kommer det med et bredt smil.

-For holdet handler det naturligvis om at kæmpe for at bevare placeringen helt i toppen. Det ville være "sweet" med et mesterskab og Champions League. Og selv om jeg godt ved, at vi ikke når det, medmindre vi koncentrerer os om den kommende opgave, har man jo lov at drømme, lyder det.

- Jeg har jo lige forlænget kontrakten og føler mig hjemme i Brøndby og København. Jeg har det rigtig godt her, og jeg vil være en del af dét storhold, vi er ved at bygge op. Min drøm er at blive fast mand og løbe på banen foran fansene hver gang. Det er sådan noget, der holder én oppe, når man er skadet og udenfor, fortæller Williams.

Williams

David Willams er tilbage på træningsbanen efter vinterpausen. Han er blevet sin skade kvit, og glæder sig over at være en del af holdet, som han håber når det ultimative mål i år: Mesterskabet.