Køhlert: Bestemt en godkendt præstation

15.11.2008 20:42

Med tre point mere på kontoen var det en glad Tom Køhlert, der mødte pressen efter sejren over FC Nordsjælland på 2-1 lørdag aften. Så glad, at truppen får to fridage og først møder til træning tirsdag.

- Jeg er meget tilfreds med de første 25 minutter og hele anden halvleg. Det er trods alt en stor del af kampen, så det er bestemt en godkendt præstation af spillerne, smiler træner Tom Køhlert.

Spillerne kender hinanden

- Det er klart, at vi er nødt til at spille på en anden måde, når Duncan ikke er med. I stedet for de halve og kvarte chancer som Duncan sparker i kassen, så skulle vi være i meget boldbesiddelse i dagens kamp. Vi skulle spille os frem til modstandernes felt, og jeg synes, det gik som planlagt i starten af opgøret.

- Men efterhånden som kampen skrider frem i første halvleg blev FC Nordsjælland mere og mere giftige på kontraangreb. Og da de først får scoret, så synes jeg, vi går et hak ned i kadence, lyder vurderingen.

- Vi laver et par justeringer i pausen, og spillerne kommer flot ud til anden halvleg, hvor vi også får to mål på to minutter. Der skal selvfølgelig lidt held til sådan noget, men det er jo det der kendetegner et tophold. I resten af anden halvleg er vi en hel del bedre end FC Nordsjælland, forklarer Køhlert.

Det er niende superligakamp i træk at Brøndby IF kan gå fra banen som ubesejrede. Og ifølge Tom Køhlert findes der en naturlig forklaring på den sportslige succes.

- Normalt stiller vi med stort set samme hold, men i dag har vi et par nye ansigter med i startopstillingen. Og det sætter egentlig vores bredde i relief. Med tre angribere og tre forsvarsspillere ude, så tyder det på, at spillerne i truppen begynder at kende hinanden så godt, at de hurtigt kan finde sig tilrette på holdet.

- Nu ligger vi nummer et før de andre har spillet, og det i sig selv er vi meget godt tilfredse med. Samtidig betyder det, at vi fået så mange point, at vi er sikre på at være med i toppen i vinterpausen. Der ligger forhåbentligt 6-7 point og venter på os i de sidste tre kampe, og det betyder, at der er noget at gå i gang med for dem, der skal overtage efter mig, slutter Køhlert.