Køhlert: Fair resultat

09.11.2008 21:27

- Jeg synes, det var et fair resultat i dag. Den kunne også godt have været endt 1-1, men uafgjort er bestemt rimeligt, lød det fra træner Tom Køhlert efter nulløsningen mod AaB søndag aften.

- Det blev en taktisk affære, og derfor var der ikke mange af de åbne chancer. Duncan og Jallow havde hver et forsøg, og AaB havde også et skud på stolpen, men noget målorgie ville det aldrig blive.

Fokus på defensiven

- I dag havde vi fokus på de defensive pligter efter en Horsens-kampen, hvor modstanderne scorer tre mål, og jeg synes, det gik fint. Vi lukker ikke nogen mål ind og holder AaB nede på ganske få chancer.

- Det så ikke godt ud med Max (von Schlebrügge, red). Vi tager ham ud, anden gang han får behandling, og han er efterfølgende blevet syet i skinnebenet. Forhåbentligt er det ikke noget, der holder ham ude til pokalkampen på onsdag, men man kan aldrig vide. Mark Howard har et godt indhop i midterforsvaret i stedet, vurderede træneren.

- AaB spillede en god kamp i midtugen, og det er faktisk det værst tænkelige tidspunkt at møde dem på. Effekten i at de har fået ny træner, kan tydeligt ses, og de har spillet et par fine kampe her på det sidste. De er farlige for alle, og de er for gode til at ligge i bunden.

- Vi fik cementeret, at vi har et udmærket udehold. Nu har vi mødt AaB ude og hjemme og fået fire point ud af det, og det kan vi være tilfredse med, sluttede Tom Køhlert.