Pokaltriumfen i billeder

02.05.2008 13:49

Det lå næsten i luften fra morgenstunden: Der var spænding fra start, men sejrsviljen lyste ud af alle: Spillere, ledere og ikke mindst de tusindvis af fantastiske fans, der sørgede for at første maj 2008 stod i de gule og blå farver.

brondby.coms fotograf var med i Parken, hvor klubbens sjette pokaltriumf i 8 forsøg bragte pokalen til Brøndby IFs pokalskab for altid.

Pokalrus i fokus

Velkomsten

Spillerne blev budt velkommen med et kaos af gule g blå farver fra flere tribuner. Et fantastisk skue, som spillerne efterfølgende havde mange positive kommentarer om.

Spænding

Der blev set frem til kampen med spænding og glæde på lægterne.

holdbillede

Holdbilledet inden kampen. Fuld fokus og koncentration fra alle 11 mand.

Bænken

På bænken var der også fuld fokus, og i kampens start skulle nerverne lige i ro.

Holmén

Det gik dog hurtigt. Brøndby kom godt ud af starthullerne og dominerede den første halve time med fight og flot fodboldspil. Især Samuel Holmén og Stefan Gislason på midtbanen brillierede med mange flotte ting.

Holmén

- Når jeg scorer på hovedstød VED man, at vi vinder kampen, grinede Samuel Holmén efter opgøret. Stor jubel blandt 20.000 af de mere end 33.000 tilskuere.

 Esbjerg

Esbjerg var egentlig i sækken, men Brøndby trak sig tilbage og det var vestjyderne gode til at udnytte. 1-1, og kampen var piv-åben igen.

Max

Der skulle dog ikke gå længe, før endnu en dominerende svensker satte sig igennem.

Max

En flyvende Max von Schlebrügge skriger jublen ud over Parkens tre tribuner.

Retov

Esbjerg udlignede, men... BUM!! 5 minutter før uret stod på 90 smadrede Martin Retov sejren hjem på et brag af en scoring.

Retov

Retov spurtede mod sidelinjen med fingeren løftet i et sigende 1-tal.

Retov

Howard skriger sejrsglæden ud i Parken mens Esbjergs keeper må konstatere, at vestjydernes heltemodige indsats ikke var nok mod et bedre spillende Brøndby-hold.

Retov

BUNKE!! Retov nederst og så blev der ellers lagt på.

Jubel

Fans i ekstase. Den skal stå hvor den plejer og med Brøndby som ejer, vi er Brøndby de gule og blå!

Ekstase

Nydelse... Lettelse.. Ekstase.. Brøndby IF har taget pokalen, og vi beholder den!

Holmén

Samuel Holmén blev velfortjent kåret som årets pokalfigter under overværelse af flere delegerede fra det svenske fodboldforbund og 33.000 ellevilde tilskuere.

Trofæ

Pokalen løftes..

Champagne

.. champagnen sprøjtes..

Trøjen

.. og triumfen er total!

Tak

Der blev tid til en mindre sejrsdans da Brøndby IFs fantastiske fanskare skulle takkes for endnu et brag af en indsats på lægterne.

Katongo

Katongo fik sin egen hyldest.

Gislason

Stefan Gislason greb mikrofonen og takkede fansene for støtten i en sæson, der har budt på mange udfordringer og ikke lutter opture. Derefter orkestrerede anføreren Brøndby - IF tilråbet mellem spillere og samtlige 3 tribuner i Parken.

Hymne

Hymnen blev afspillet efter kampen, og det nærmer sig vist tidspunktet, hvor den kommer helt af sig selv. Smukt og stort var det i hvert fald.

Retov

Martin Retov fik også en god andel af stemmer som årets pokalfighter, men måtte nøjes med sejrsmålet... og vådt champagne-hår.

Howard

Mark Howard gav alt under kampen, og efterfølgende fulgte han op som bartender for det meste af nederste række på B-tribunen.

Køhlert

Cheftræneren slap ikke for en luft-tur, da den 6. pokaltitel kom i hus.

Tjek ALLE billederne i det nye galleri under kamp-sitet under media.