Våd morgen

24.02.2008 14:56

Club La Manga består af flere hoteller og resorts med værelser af forskellig art. Brøndby-holdet bor på en skråning med en flot udsigt over hele området og banerne. Normalt.

Her til morgen var der nemlig ikke udsigt til andet end de tunge regnskyer, der lå tungt over området, og det så mildest talt mistrøstigt ud op til morgenmaden. Regnen holdt dog hurtigt op, og da træningen blev indledt, var der ikke en dråbe i luften. Til gengæld var der enkelte pytter omkring banen, og det skulle senere vise sig at koste en enkelt spiller en meget våd træningsdragt.

Høj intensitet

Træningen startede som vanligt med lidt opvarmning. Efter 15-20 minutter blev holdet delt op i grupper, hvor der i den ene ende af bane H blev øvet angrebskombinationer og afslutninger, og i den anden ende var det forsvaret, der blev dirigeret rundt og sat på prøve.

Der er lagt op til flere udskiftninger til kampen mandag aften, da Tom Køhlert på den ene side ikke ønsker at overbebyrde spillerne med for mange kampe, og på den anden meget gerne vil se så mange spillere i aktion som muligt. Fredag er der så lagt op til, at stille op i noget der ligner stærkeste formation.

Afslutningen på dagens første træning indikerede, at der virkelig er kamp om mange af pladserne. Der blev gået til den, råbt, jublet og ærgret sig, og der var ingen spillere der gav sig en tomme, selvom benene hos enkelte muligvis var tunge.

Gislason dirigerede højlydt rundt med sit blå hold, der også kom bedst ud af de fleste situationer, men det var nu de gule, der leverede dagens detalje.

Mike Jensen leverede et par finurlige træk på højre kant, fik den sendt i dybden til Tobias Mikkelsen, der flot serverede den knaldhårdt ind til bageste stolpe, hvor Samuel Holmén, der generelt er i hopla, knaldede en helflugter ind bag Morten Cramer i målet.

Plask

Det var dog ikke dén detalje, der vakte størst jubel. Efter træningspasset udfordrede bl.a. Martin Ericsson, Jacob Berthelsen, Stephan Andersen og Tobias Mikkelsen hinanden i en omgang "ram overliggeren".

Drengene kan jo bedst lide, når der er noget på højkant, så det blev besluttet at taberen skulle en tur igennem den største pyt på sidelinjen. På maven.

Der blev sparket et par gange, og til en enkelt spillers store ærgrelse var træfsikkerheden hos de fleste stor. Med det resultat, at en enkelt spiller måtte gennem pytten, og endda bagefter blev truet med at måtte sidde i bagagerummet af bilfører Cramer, fordi han var våd fra top til tå.

Dagens våde mand? Ham her:

berthelsen

Belært af tidligere tiders vandpjaskeri holdt spillerne sig fra det våde element indtil allersidst, hvor en enkelt maveplasker blev tildelt Jacob Berthelsen, der under stor jubel tog turen på maven gennem dagens største vandpyt. Jacob kom hurtigt ind i varmen, og fik tørt tøj på.

 berthel

Trods ærgrelsen var det en storsmilende Berthelsen, der røg igennem det våde element. Morte Cramer ville bagefter ikke have ham ind i bilen, og truede ham med bagagerummet. Det endte dog med en varm jakke og bagsædet.

Mike

Mike Jensen var med i dagens bedste angreb på banen, men var vist glad nok for, at være tilskuer til dagens sjoveste detalje. Mike måtte selv ud blandt citrustræerne for at finde sin bold, og kom tilbage med en citron til brondby.coms udsendte. Historien melder ikke hvorfor.