Peguero godt på vej

24.10.2007 14:13

- Jeg er glad og spændt. Det går rigtig godt for mig og nu har jeg spillet kampe med 2. holdet hvor det er gået fint, så det ser godt ud, siger Peguero til brondby.com efter dagens træning på bane 24.

Den haitianske angriber, der blev alvorlig knæskadet i Brøndby-kamp nr. 4 for mere end et år siden, er for alvor ved at være tilbage på sit normale niveau efter mange måneders sur genoptræning.

Gode chancer

Senest fik angriberen spilletid for U-21 mandskabet i søndags, hvor han bl.a. markerede sig med en hovedstødsscoring. Bagefter var der ingen problemer fortæller han.

- Efter kampen var der overhovedet ingen reaktion i knæet, det var ikke hævet og jeg kunne ikke mærke noget. Jeg var da træt og der var selvfølgelig lidt ømhed, men ikke mere end normalt. Jeg føler mig 100 % fit og det vigtigste er bare at få noget spilletid. Jeg føler mig klar til 1. holdet, men kan sagtens indstille mig på at spille med reserverne. Bare jeg kommer på banen.

Peguero, der i sin tid blev opereret i Danmark af Eilif Larsen, har netop været i USA, for at konsultere en specialist for at høre hans mening om knæet.

- Jeg vill gerne have en "2. opinion" så jeg tog over til USA's største specialist. Det gik godt og jeg er glad for, at han sagde nøjagtig de samme ting som Eilif har sagt til mig. Selvom det var en alvorlig skade, tror jeg på, at jeg når op på mit niveau fra før jeg blev skadet, og jeg er rigtig godt på vej, fortæller angriberen.

- Jeg har ingen frygt mere og jeg er bare glad for, at jeg kan træne og spille igen. Nu har jeg trænet i en periode uden nogen problemer. Jeg får lidt behandling efter træningerne, hvor der løsnes lidt op i muskulaturen, men det er meget normalt, og der kan kan godt være kø ved briksene, for at få lidt massage, smiler han.

Peguero

Peguero på vej på banen mod Slagelse i søndagens 2. divisionskamp. Angriberen scorede senere med hovedet. Efter nogle uger med træning hver enkelte træningspauser i ugen, træner han nu fuldt med og nærmer sig topformen.

Ingen frygt

Efter så langvarigt et skadesforløb er det ganske naturligt, at der fortsat sidder en frygt i baghovedet for at blive skadet igen, bare ikke hos Peguero.

- Jeg er ikke bange for at blive skadet - jeg har ingen frygt når jeg går ind i nærkampene. Nu handler det bare om at give alt hvad jeg har på træningsbanen, hvor jeg mangler lidt agressivitet og selvfølgelig også noget fodboldmæssigt, forklarer Peguero der markerede sig positivt i dag under fx interval-spillet.

- I dag var en god træning, faktisk en af mine bedste. Jeg fik scoret nogle mål og lagt op til et par stykker, og det betyder meget for selvtilliden, siger han og roser samtidig holdkammeraterne.

- De har været rigtig gode til at hjælpe mig. De har vist forståelse for min situation og de vil gerne hjælpe mig med at komme tilbage. Det er virkelig noget jeg er rigtig glad for, slutter han inden han svinger et "street"-håndtryk afsted.

- Hey, sig til Brøndbys fans, at jeg er klar igen og at de skal være klar til mig, slutter han med et grin og slasker langsomt ind i Players Lounge.

Peguero

Peguero er tilbage med højt humør og masser af energi på trænigsbanen. Her arbejder han på at nærme sig sit tidligere niveau.