Molle: Vil være dejligt at sende FCK ud

11.12.2006 09:25

Morten "Molle" Rasmussen spillede hele kampen mod Lillestrøm. 1-1-resultatet var han dog ikke helt tilfreds med.

- Kampens forløb taget i betragtning er det selvfølgelig meget skuffende, at de udligner fire minutter før tid. For mit eget vedkommende var motivationen helt i top, selvom vi allerede inden kampen var videre. Jeg havde glæder mig meget til at få en god afslutning på sæsonen, og sådan virkede det også som om resten af holdet havde det, fortæller Molle, der startede på pladsen som defensiv midtbane, men siden skiftede plads.

- Det er fint nok. Jeg fik ikke helt styr på midtbanen i første halvleg og så rokerer vi om i pausen, men jeg har jo spillet højre back før, så det var ikke noget problem, siger Rasmussen, der nu glæder sig til ferie.

- Jeg skal slappe lidt af. Der har været spillet mange kampe, og det har været mentalt hårdt, men når vi mødes igen efter ferien, så starter vi på en frisk, lyder det.

Første rigtige kamp efter ferien bliver de to Royal League-kampe i februar mod FCK.

- Kampe mod FCK vil altid være noget specielt, så det er perfekt, at vi starter mod dem, så tidligt på sæsonen. At vi så allerede er videre inden de to kampe, er jo bare helt kanon, og det vil nok betyde, at vi kan spille mere frit, og så vil det jo være dejligt at sende FCK ud, selvom det jo ikke er noget dårligt hold, griner Morten Rasmussen.

Morten Rasmussen

Morten Rasmussen har spillet 22 kampe i efteråret trods skadespauser.