Dan Anton: Ekstra ansvar

16.09.2005 12:16

- Det var rigtigt godt at komme i kamp igen. Jeg følte mig virkeligt klar, og fik da også spillet en god kamp synes jeg selv. Jeg kom jo ind som den mest rutinerede spiller i forsvaret så det er klart at det lægger et ekstra ansvar på mine skuldre. Jeg følte at det var mig der skulle gå forrest, men man må fremhæve ikke kun hele holdet, men også forsvaret i særdeleshed. Thomas Hansen gør det rigtigt godt i dag, og viser helt klart at han bliver et stort aktiv for sin nye klub.

Dan Anton har scoret til 2-0 på et drømmehug.

Dan Anton har scoret til 2-0 på et drømmehug.

- For mit eget vedkommende spiller jeg den plads jeg bliver sat på, og hvor behovet er. Om det så rækker i den kommende tid er jo op til trænerne at vurdere. Jeg scorer så også et ganske udmærket mål, så jeg er godt tilfreds med min indsats.

- Jeg tror ikke at FC Zürich undervurderede os på baggrund af sommerens træningskamp; vi spiller jo rent faktisk en god kamp, hvor vi lykkes med det vi skal for at få et godt resultat. Der er ingen tvivl om at en 2-0 sejr gør det nemmere for os i returkampen, uden at vi skal tage noget som helst for givet.