Fanscore

Fanscore er Brøndby IF’s loyalitetsprogram rettet mod sæsonkortholdere og billetkøbere, der har til formål både at belønne klubbens mest engagerede fans og derigennem medvirke til at øge tilskuertallet til Brøndby IF’s kampe – både på hjemmebane og udebane.

Med Fanscore tildeles de mest engagerede fans point, når man bruger sit sæsonkort eller sine billetter, eller husker at videregive eller frigive sin plads på stadion, hvis man ikke selv kan komme.
På den måde kan vi øge tilskuertallet og fylde de tomme pladser på tribunen.

Fanscore rangerer således klubbens fans på baggrund af engagement, og ranglisten kan blandt andet komme i spil i forbindelse med forkøbsret til eftertragtede kampe eller ved særlige lanceringer i Brøndby Shoppen, hvor der er produceret et begrænset oplag. Ranglisten kan også blive aktuel i andre sammenhænge, hvor der er et incitament til at belønne de mest engagerede fans.

Fanscoren bygger på data fra billetscanninger til Brøndby IFs kampe, hvor dette er muligt. Du kan se din aktuelle Fanscore på mit.brondby.com eller i Brøndby IF-appen.

Optjening af point

Du kan via handlingerne nedenfor optjene point til din Fanscore – du kan dog maksimalt optjene 10 point per kamp.

Sæsonkortbonus: 25 point

Hvis du har et sæsonkort eller billetabonnement tilknyttet din profil, vil du modtage 25 point i sæsonkortbonus. Din bonus vil gælde, så længe du har et aktivt sæsonkort eller billetabonnement.

Scan din billet eller sæsonkort på stadion: 10 point

Når du støtter Brøndby IF på hjemmebane eller udebane, vil du optjene 10 point, når du scanner din billet eller dit sæsonkort i indgangen til stadion.

Du kan læse mere om hvem som modtager point for en scannet billet/sæsonkort i bunden af denne side.

Konverter dit sæsonkort til en scannet billet: 6 point

Hvis du som sæsonkortholder ikke kan komme til en hjemmekamp, kan du konvertere dit sæsonkort til en billet og dele med en medfan. Hvis billetten bliver scannet, optjener du 6 point som belønning for ikke at efterlade din plads ubenyttet til kampen.

Frigiv din sæsonkortplads til en kamp: 4 point

Hvis du som sæsonkortholder ikke kan komme til en hjemmekamp, kan du frigive din plads, så den kan købes af en medfan. Du optjener 4 point som belønning for ikke at efterlade din plads ubenyttet til kampen.

Har ikke en ubenyttet billet trukket via billetabonnement: 4 point

Hvis du ikke har en ubenyttet billet trukket via dit billetabonnement, kan du optjene 4 point som belønning for ikke at efterlade en ubenyttet plads til kampen.

Det kan ske ved, at du slet ikke har trukket en billet til kampen, eller at du har fået annulleret den billet, du havde trukket men alligevel ikke skulle bruge.