U17 er pokalmestre for andet år i træk

12.06.2024 08:33

Tirsdag aften sikrede vores U17-drenge fra Masterclass pokaltitlen for anden sæson i træk, da de efter 2-2 i ordinær spilletid slog Lyngby BK på straffespark på Tingbjerg Idrætspark.

Her spillede keeper Mamadou Jalloh en stor rolle, da han hev hele tre redninger op undervejs i straffesparkskonkurrencen og dermed sendte pokaltitlen på blågule hænder igen i år.

Se et galleri fra pokalfinalen nederst i artiklen.

Det startede ellers sublimt ud for U17, som allerede i kampens indledning kom foran, efter Jacob Ambæk kunne sikre de blågule en føring på 1-0.

Undervejs i anden halvleg var det endnu engang Jacob Ambæk, som kom på tavlen, da han opsnappede en fejl fra Lyngby-forsvaret og lagde bolden henover keeperen til 2-0.

Lyngby-comeback sidst i opgøret
Med en komfortabel føring på 2-0 lignede det, at U17 var godt på vej mod pokaltitlen igen i år. Men en Lyngby-udligning ud af det blå stak en kæp i hjulet og bragte for alvor spænding og nerve ind i opgøret på ny.

I kampens absolut døende minutter udlignede Lyngby til 2-2, og så skulle mandskaberne ud i straffespark - ligesom sidste års pokalfinale.

Her var der ingen slinger i valsen for U17-keeper Mamadou Jalloh inde på stregen, som pillede Lyngbys tre straffespark, mens både Ambæk og Sander Larsen scorede på deres forsøg.

Dermed stod Danial Riaz med det sidste og afgørende spark, og det satte han sikkert i kassen til stor forløsning for spillere og trænerstab, som dermed kunne fejre pokaltitlen for andet år i træk.