Brøndby IF og Taastrup FC forlænger samarbejdet

06.06.2024 12:00

Brøndby IF og Taastrup FC har på baggrund at et længerevarende samarbejde valgt at forlænge klubbernes aftale. I den nye aftale har parterne skrevet under på at indgå et endnu tættere arbejde, hvor der skal investeres endnu flere ressourcer med henblik på at opnå en DBU-licens i 2026.

Om den nye aftale fortæller Sportslig Ansvarlig for Samarbejdsklubberne i Brøndby Masterclass Samarbejdet, Christian Sørensen:

- Vi i Brøndby Masterclass Samarbejdet nyder at arbejde sammen med klubber, som vil udvikle deres børnefodboldmiljøer. At Taastrup FC nu vil tage det næste skridt, hvor vi i fællesskab kan udvikle Taastrup FC til at blive licensklub, gør, at vi fra Brøndby Masterclass Samarbejdet ser frem til at bidrage med endnu flere ressourcer i vores samarbejde, da vi ved, at vi på den her rejse er med til at løfte børnefodbolden til at højere niveau.

Taastrup FC er en ambitiøs klub, når det kommer til udvikling og gør ofte brug af de mange tilbud, som Brøndby Masterclass Samarbejdet tilbyder, og i Taastrup FC er man slet ikke i tvivl om værdien af de tilbud, Brøndby Masterclass Samarbejdet stiller til rådighed:

- Taastrup FC ønsker at vise vores taknemmelighed for det mangeårige samarbejde, som konstant er blevet intensiveret, og som nu skal kulminere i en DBU-licens med den nye kontrakt, som er blevet underskrevet. Brøndby Masterclass Samarbejdet engagement og støtte har været uvurderligt for os, og vi er meget begejstrede for de muligheder, som dette samarbejde har åbnet op for, fortæller Jan Jansson, formand i Taastrup FC, og fortsætter:

- Samarbejdet har ikke alene styrket vores klub, men har også skabt et solidt fundament for udviklingen af vores spillere og trænere. Deres indsats har haft en markant indflydelse på vores klubkultur og har hjulpet os med at hæve vores standarder på alle niveauer.

Taastrup FC har udviklet sig som klub
At man kan se, at Taastrup FC har udviklet sig som klub, er noget som begejstrer Christian Sørensen, da man i Brøndby Masterclass Samarbejdet har brugt mange timer på at assistere og spare med trænere og ledere i klubben.

- Det er godt at se, at vores arbejde og indsats i Taastrup FC bliver taget godt i mod. Vi kan se, hvordan man hele tiden arbejder med at implementere de tiltag, vi i fællesskab kommer frem til som udviklingspunkter for klubben.

De timer som er blevet lagt i Taastrup FC, er dog heller ikke noget, der går ubemærket hen, og Brian Hansen, som er ansvarlig for samarbejdet med Brøndby Masterclass Samarbejdet, er dog heller ikke sen til at rose den indsats, Christian og hans team gør for Taastrup FC:

- Vi vil gerne benytte lejligheden til at fremhæve Christian Sørensen og teamet i Brøndby Masterclass Samarbejdet for deres ekstraordinære indsats. De har dedikeret utallige timer til at støtte og udvikle vores klub. Deres arbejde inkluderer blandt andet mere end 50 timers klubrådgivning og langt over 100 timers supervisioner af vores årgange i børnesegmentet. Deres dedikation, viden og engagement har været en stor inspiration for os alle og har bidraget væsentligt til vores vækst og udvikling, fortæller Brian.

- Deres indsats har ikke kun forbedret vores træningsmetoder og strategier, men har også styrket vores fællesskab og skabt en positiv og motiverende atmosfære i klubben. Deres vejledning har været uvurderlig, og vi sætter stor pris på deres kontinuerlige støtte.

Begge parter er sikre på at det fortsatte samarbejde vil kaste endnu mere godt af sig, og at klubberne også i fremtiden vil drage nytte af hinanden:

- Vi ser frem til at fortsætte dette samarbejde og er spændte på de fremtidige muligheder, det vil bringe. Deres engagement og støtte har været afgørende for vores succes, og vi glæder os til at arbejde endnu mere sammen om at nå endnu større højder, fortæller Jan Jansson.

Afslutningsvis tilføjer Christian Sørensen:

- Vi glæder os over at vi også i fremtiden har Taastrup FC som en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet. De er en vigtig samarbejdspartner i vores mål om at være fælles om bedre børnefodbold”