Nu kan man tilmelde sig Masterclass Træning i samarbejdsklubberne

08.07.2024 14:20

Brøndby Masterclass Samarbejdet fortsætter den positive udvikling, hvor en masse fodboldglade drenge og piger i samarbejdsklubberne får stor gavn af deres klubs tilknytning til Brøndby IF.

Fra den kommende sæson lanceres to helt nye tiltag nemlig i vores store samarbejdsklubber, Vallensbæk IF og Solrød FC.

Som spiller fra U9-U12 (årgang 2016-2013) kan man tilmelde sig Masterclass Træning, som er et forløb med ti træningspas.

De ti træningspas ligger fast om fredagen, og der er plads til 100 spillere i alt pr. samarbejdsklub.

I Solrød FC er det kun for medlemmer af Solrød FC, mens der i Vallensbæk IF er åbent for, at spillere fra andre fodboldklubber også gerne må deltage.

Nikolaj Magelund, kommerciel projektleder i Brøndby Masterclass, fortæller:

- I flere år har Masterclass Træning været et eftertragtet tilbud, som spillere fra alle klubber har kunnet tilmelde sig. Det har været et supplement til træning i egen klub, hvor man otte søndage i træk har deltaget i et træningsforløb i Brøndby IF. Her er barren sat højt for træningsniveauet på de deltagende spillere, mens vores kyndige børnefodboldtrænere fra Brøndby Masterclass har varetaget træningen.

- Dette tilbud fortsætter stadig i Brøndby IF, men samtidig har vi i samarbejde med to at vores meget værdsatte samarbejdsklubber, Vallensbæk IF og Solrød FC, fundet på et tilbud, der rækker ud over kridtstregerne her i Brøndby IF. De to nye træningsforløb kommer til at have base lokalt i de to klubber. Med Masterclass Træning i Vallensbæk IF og Solrød FC understøtter vi vores vision om at være fælles om bedre børnefodbold, hvor både den lokale samarbejdsklub og Brøndby IF sammen løfter niveauet og glæden ved at træne god fodbold i lokalmiljøerne. I de to klubber vil det være et mix af dygtige Masterclass trænere, samt dygtige trænere fra samarbejdsklubberne, der varetager træningen, fortæller han og tilføjer:

- Tilmeldingstallene viser allerede nu, at der har været et behov, og at det er et spændende tiltag, der lanceres i klubberne, da der allerede er ved at være godt fyldt op i begge klubber.

Har du en spiller, som kunne være interesseret i at deltage til Masterclass Træning i Vallensbæk IF, kan du læse mere om det og tilmelde her.