Brøndby IF og Haslev FC forlænger samarbejdet

10.04.2024 10:00

Haslev FC har sat sin underskrift på en forlængelse af samarbejdsaftalen med Brøndby Masterclass Samarbejdet.

Dermed forlænges det gode samarbejde mellem klubberne, som startede tilbage i 2022, da Haslev FC blev en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet.

Christian Sørensen, som er Sportslig Ansvarlig for Samarbejdsklubberne, er glad for, at Haslev FC har skrevet under på en forlængelse og fortæller:

- Haslev FC er en klub med de helt rette værdier i forhold til børnefodbold, og som har investeret meget i udviklingen af deres børnefodboldmiljø. Trænerne udviser stor opbakning til og interesse for vores mange tilbud. Det vidner om en klub, som ønsker at udvikle sig, og en klub som mener, at vores sparring og udviklingstilbud har en værdi for dem. Det er vi meget stolte af, og vi er derfor meget glade for, at vi fortsat kan få lov til at bidrage til udviklingen af børnefodboldmiljøet i Haslev FC med den nye aftale.

Det er dog ikke kun fra Brøndby Masterclass Samarbejdet side, at man er glade for forlængelsen. I Haslev FC er man også meget tilfreds med, at det stærke samarbejde kan fortsætte.

Haslev FC har rykket sig gennem samarbejde
Jesper Thidemann, sportslig leder i Haslev FC, fortæller at Haslev FC har rykket sig markant, og det fortæller han skyldes Brøndby Masterclass Samarbejdet.

- I Haslev FC er vi glade for at kunne fortsætte i Brøndby Masterclass Samarbejdet, så vi også fortsat kan benytte os af de mange muligheder, som tilbydes. Især vores børnetrænere har benyttet sig af det, og samarbejdet har derved bidraget rigtig godt til den store udvikling af børnefodbolden, vi som klub har gennemgået de seneste par år.

Om det fortsatte samarbejde og fremtiden for Haslev FC er Jesper Thidemann også glad for, at man fortsat er en del Brøndby Masterclass Samarbejdet:

- Med forlængelsen ser vi frem til at åbne nye døre i samarbejdet, så det kan bidrage til at udbrede denne gode udvikling i Haslev FC til at omfatte endnu flere dele af klubben.

- Haslev FC ønsker at udvikle sig
Christian Sørensen fra Brøndby Masterclass Samarbejdet ser frem til fortsat at følge udviklingen i Haslev FC med de tiltag, der allerede er gjort i klubben, og med de ressourcer som Brøndby Masterclass Samarbejdet fremadrettet investerer i udviklingen af børnefodboldmiljøerne i samarbejdsklubberne.

- Haslev FC en meget engageret klub, og de er som oftest repræsenteret på vores kurser, træninger, uddannelser og Børnefodbold Forum. De er en klub, som ønsker at udvikle sig og en klub, som selv er proaktive i forhold til nye tiltag, sparring og udviklingen af den enkelte træner, som gavner den enkelte spiller i klubben. Det gør bare, at mine kollegaer og jeg i Brøndby Masterclass Samarbejdet ønsker at gøre endnu mere for at bidrage til udviklingen i Haslev FC.

Netop at Brøndby Masterclass Samarbejdet gør noget for at rykke i Haslev FC er også noget, man sætter stor pris på, og især måden, som det foregår på, er Jesper Thidemann meget begejstret for.

- Vi vil også gerne benytte lejligheden til at understrege, at samarbejdet med Brøndby Masterclass Samarbejdet fungerer rigtig godt, og det hænger ikke kun sammen med de mange gode og varierede tilbud, der ligger i samarbejdet, men skyldes i høj grad også den åbne og respektfulde måde, kommunikationen mellem os og Brøndby Masterclass Samarbejdet foregår på, fortæller han og tilføjer.

- Med vores vision om at være Fælles om Bedre Børnefodbold føles det rigtig godt, at vi fortsat kan have Haslev FC med ombord. Vi ser rigtig meget frem til vores fortsatte samarbejde.