Masterclass-overblik: U19 tilføjede tre point til kontoen hjemme mod Horsens

04.09.2023 12:31

Vores U19-talenter fra Brøndby Masterclass fik lørdag besøg af AC Horsens hjemme på Vestegnen i U19-Ligaen.

Efter lidt over en halvtimes spil bragte udeholdet sig foran i opgøret, og da der ikke faldt flere scoringer i første halvleg, gik gæsterne således til pause med en 1-0-føring.

I anden halvleg blev der dog vendt godt og grundigt rundt på stillingen, hvor indskiftede Clement Bischoff stod for udligningen efter 56 minutters spil, mens Jonathan Agyekum sendte os i front 10 minutter efter.

De blågule scoringer stoppede dog ikke der, da Clement Bischoff først udbyggede til 3-1 med et kvarter tilbage af opgøret, og med få minutter tilbage fik det unge offensive Masterclass-talent også sit hattrick med sin scoring til 4-1, der også blev kampens resultat.

Cheftræner Menno van Dam fortæller om kampen.

- Vi spillede på samme måde i begge halvlege. Den største forskel var, at vi fik bolden i kassen fire gange i anden halvleg, og i første halvleg fik vi ikke udbytte af vores chancer. Vores spillestil var rigtig god i begge halvlege, og vi fik skabt en masse chancer. 

- I anden halvleg forsatte vi med spille med samme høje intensitet og kvalitet med bolden. Vi skabte en masse chancer og kunne sagtens have scoret mere end fire gange. Og selvfølgelig med Clement Bischoff har vi en spiller, der kan score målene. Men det var en rigtig god holdpræstation, og det er jeg glad for.

- Vi havde bolden så meget, og vi var gode til at erobre bolden hurtigt tilbage. Det var en rigtig god kamp med bolden, og det var også det, vi gerne ville blive bedre til. Vi er der ikke helt endnu, men det er bedre end sidste uge, fortæller Menno van Dam.

Clement Bischoff scorede hattrick i anden halvleg, og offensivspillerens præstation glæder Menno van Dam.

- Clement kunne have scoret to mål mere. Vi ved, at når Clement har næsen mod mål, så er han farlig. Det var også derfor, at vi ville have Clement og Bertram Kvist på banen sammen efter pausen. Kvist er en mere kreativ spiller og Clement er afslutteren, og det havde vi brug for i anden halvleg. Jeg er rigtig glad for Clements præstation, afslutter cheftræneren.

Brøndby IF – AC Horsens 4-1
0-1
1-1 Clement Bischoff
2-1 Jonathan Agyekum
3-1 Clement Bischoff
4-1 Clement Bischoff

Startopstilling:
Noah Sømmergaard
Philip Søndergaard
Ludwig Vraa
Lukas Larsen
Noah Nartey
Mathias Jensen
Jonathan Agyekum
Adam Claridge
Malek Bakhit
Benjamin Kold
Bertram Kvist

Bænken:
Clement Bischoff
Noah Jakobsen
Oliver Lauritsen
Mamadou Jalloh
Waldemar Bjergfelt
André Escobar

På Brøndby TV kan du se hele kampen mod AC Horsens.