Masterclass-overblik: U19 fik to point i Odense

18.09.2023 15:30

Vores U19-mandskab fra Brøndby Masterclass var i weekenden i aktion på udebane mod OB i U19-ligaen.

OB kom på tavlen to gange i første halvleg, mens der ikke kom nogle blågule svar, og derfor kunne hjemmebaneholdet gå til pause med en 2-0-føring.

Der skulle dog ikke gå meget tid efter pausen, før det svar kom. Clement Bischoff kom ind i pausen og kunne få minutter efter reducere til 2-1, mens Lukas Larsen to minutter senere udlignede. Indenfor 15 minutters spil af anden halvleg kom vi sågar foran på endnu et mål af Clement Bischoff, der således kunne notere sig for sit femte mål i to opgør.

Dernæst fik hjemmeholdet tildelt et straffespark, som Noah Sømmergaard reddede, men OB fik alligevel udlignet til 3-3 i opgøret, og den stilling holdt til fuldtid, og derfor skulle vi ud i straffesparkskonkurrence om ét ekstra point. 

Her trak vores U19-talenter det længste strå med resultatet 6-8, og vores U19-mandskab kunne således drage fra Fyn med to point i bagagen.

Cheftræner Menno van Dam fortæller om kampen:

- Vi startede faktisk rigtig godt. Vi havde mange gode muligheder for mål. Vi ved, at OB skyder fra alle vinkler omkring boksen, og der manglede opdækningen én gang, og så kom de foran 1-0. Så lavede vi en fejl mere og kom bagud 2-0, og lige pludselig begyndte vi at pege fingre af hinanden i stedet for at løfte i fællesskab.

- Det snakkede vi om i pausen. Vi skulle spille for hinanden og presse i fællesskab, hvis vi ville løse problemerne og komme tilbage i kampen. Selvfølgelig var der nogle taktiske ting, der ikke fungerede, men jeg synes, at vi var bedre end dem, men vi var bare ikke fokuserede nok.

- De første 20 minutter efter pausen var brillante. Vi scorede tre gange og kom foran i opgøret, og så ledte vi efter muligheden for at lukke kampen, men det formåede vi ikke. OB havde også kvaliteten og fik udlignet 3-3.

- Til sidst fik vi så vundet straffesparkskonkurrencen, og ja, 2-0 bagud og så et uafgjort resultat og to point. Det er jeg okay tilfreds med, men vi kunne have fået et langt bedre resultat, hvis vi var fokuserede hele kampen.

- Vi ramte et virkelig højt niveau i perioder af kampen, men vores bundniveau skal være højere. Vores topniveau er virkelig godt, og hvis vi kan hæve vores bundniveau, så har vi et virkelig stærkt mandskab.

OB – Brøndby IF 3-3 (str. 6-8)
1-0
2-0
2-1 Clement Bischoff
2-2 Lukas Larsen
2-3 Clement Bischoff
3-3

Holdopstilling
Noah Sømmergaard
Philip Søndergaard
Ludwig Vraa
Lukas Larsen
Jonathan Agyekum
Adam Claridge
Malek Bakhit
Benjamin Kold
Waldermar Bjergfelt
Bertram Kvist
André Escobar

Bænken
Matteo Grosso
Noah Nartey
Clement Bischoff
Noah Jakobsen
Mamadou Jalloh
Tobias Landström

Næste opgave for vores U19-hold er en hjemmekamp mod FC Nordsjælland lørdag 16. september kl. 12:30.