Masterclass-overblik: U17 skaffede tre point i målrig affære mod Horsens

05.09.2023 10:55

Lørdag eftermiddag stillede vores U17-hold fra Brøndby Masterclass op på Bane 2, hvor AC Horsens stod for modstanden. Et dominerende Brøndby-mandskab vandt 6-3 med fire mål af en storspillende Jacob Ambæk.

Gæsterne åbnede hurtigt scoringen og førte 1-0 efter allerede fem minutter, men efter en lille halv time havde Jacob Ambæk bragt os foran med to scoringer til 2-1.

Kort inden pausen udlignede AC Horsens, og de kom også foran kort efter pausen. Horsens kunne dog ikke bygge videre på deres momentum og Jacob Ambæk fuldendte sit hattrick efter en times spil med sin udligning til 3-3.

Derefter gik det kun opad for U17-talenterne, da Horsens fik udvist en mand og Danial Riaz gav os føringen kort efter. Derefter kunne to sene scoringer fra Jacob Ambæk og Sander Larsen give vores U17-mandskab en stærk 6-3 sejr.

Cheftræner Viktor Kynde fortæller om sejren mod Horsens:

- Det var en rigtig god Brøndby-kamp for os. Vi var meget dominerende i spillet og spillede også næsten hele kampen på deres banedel. Vi kan også se på analysen af kampen, at vi ikke havde én spiller, der var mere på vores halvdel end deres, heller ikke de bagerste. Så vi var tilfredse med det og vores udtryk, og vi var tilfredse med at score seks mål, fortæller Viktor Kynde.

- Vi havde lidt for mange afslutninger udefra, hvor vi hellere vil arbejde os ind til de helt nemme tap ins, men generelt er vi meget tilfredse med kampen. De scorede tre mål, hvor vi ikke er utilfredse med noget. Det var tre mål, hvor der ikke var noget galt med vores forsvarsspil. Hvis vi spillede den her kamp 10 gange, ville vi ikke lukke tre mål ind igen. Vi er glade for den måde, vi håndterede de lange bolde på, især bagkæden var rigtig god til det. Det var en god præstation af holdet.

- Vores spillestil er meget fremadrettet, så nogle gange giver vi nogle chancer til modstanderen, men så længe det er indenfor vores kontrol, så bekymrer det mig ikke. Spillerne arbejder også fint med at minimere mål imod, men på vores måde, så det tager lidt tid. Vi skal bare ikke blive for passive og stille os ned. Vi er ikke interesserede i at forsvare, vi er interesserede i at presse. At den her kamp bliver 6-3 er ikke retvisende. Vi dominerede hele kampen og havde 35 afslutninger mod deres syv, fortæller cheftræneren.

Jacob Ambæk fortsatte i lørdags sin gode form og har nu fået netmaskerne til at blafre hele otte gange på kun tre kampe.

- Jacob er dygtig afslutter, og holdet er rigtig gode til at bringe ham i positioner, hvor han kan afslutte. Og så er han bare rigtig god til at score på de chancer, han får. Lige nu ridder han også på en bølge af selvtillid, og hele holdet er klar over, at hvis han kan komme frem til afslutninger skal han nok score, afslutter Viktor Kynde.

Brøndby IF - AC Horsens 6-3
0-1
1-1 Jacob Ambæk
2-1 Jacob Ambæk
2-2
2-3
3-3 Jacob Ambæk
4-3 Danial Riaz
5-3 Jacob Ambæk
6-3 Sander Larsen

Startopstillingen:
William Emil Krarup Sonne-Schmidt
Noah Kirkegaard
Pelle Hoekstra
Danial Riaz
Jakob Remark Wismann
Ali Al-Najar
Jacob Brøchner Ambæk
Mathias Werther Andersen
Viggo Poulsen
Rasmus Lynder
Magnus Karup Buades

Bænken:
Gustav Ruby-Johansen
Sander Larsen
Alfred Klamer
Ekene Chukwuani
Alexander Bejer-Andersen
Casper Johan Hjorth Svart