U19 led nederlag i Randers

27.11.2023 13:49

I lørdags var vores U19-hold fra Masterclass i aktion, da de gæstede Randers Freja FC i U19 Ligaen.

Her skulle de forsøge at fortsætte det momentum, de opbyggede i deres seneste kamp, da de slog førerholdet fra FC Midtjylland.

Det viste sig dog at blive en svær opgave, og de blågule talenter endte med at tabe lørdagens opgør mod Randers Freja FC med 3-1. Nederlaget gør, at U19-mandskabet indtager ligaens fjerdeplads med 24 point. De har seks point op til førstepladsen, som dog har spillet tre kampe mere.

Det startede dog ganske godt for Brøndby-talenterne. Allerede efter 17 minutters spil bragte Bertram Kvist os på 1-0. Føringen holdt dog bare i seks minutter, da hjemmeholdet satte den udlignende scoring ind midtvejs i første halvleg. 

Der var efterfølgende ganske stille på måltavlen, og vi skulle helt frem til midtvejs i anden halvleg, før Randers Freja bragte sig foran, og med godt 10 minutter igen udbyggede de føringen til 3-1.

De blågule talenter formåede desværre ikke at spille sig tilbage i opgøret, og dermed måtte de denne gang vende hjem til Vestegnen uden point i bagagen.

- Manglede output på chancer
Cheftræner Menno van Dam fortælle om kampen:

- Jeg synes, at Randers var et godt hold og kæmpede for hver en meter, men vi holdt dem også i live, fordi vi ofte enten traf en forkert beslutning, eller at førsteberøringen ikke lige sad der. Og da vi kom frem til chancer, manglede vi lidt teknik for at kunne sparke den ind. 

- Vi kom dog foran 1-0 i første halvleg, og der fik vi selvfølgelig et håb om, at vi kom bedre ind i rytmen, men så scorede de desværre kort efter på en fejl i forsvarsorganisationen. 

- I anden halvleg startede vi rigtig godt. Jeg tror, vi fik spillet os frem til tre-fire overtalssituationer, men der manglede vi lidt præcision i afslutningerne. Så bragte de sig på 2-1 og 3-1, og derefter havde vi både et skud på overliggeren og en misset en-mod-en-situation. Så der var bare mange ting i den kamp, som ikke var på det niveau, vi selv ønskede.

- Jeg kan ikke svare på, hvad problemet var endnu. Man kan ikke sige, at holdet ikke kæmpede, for de kæmpede virkeligt for hver en meter, og de fandt også de rum, vi gerne ville finde, men det var bare outputtet, der manglede. Heldigvis skal vi allerede spille igen på onsdag, så der kan vi hurtigt bringe den gode følelse tilbage på holdet, siger Menno van Dam.

Randers Freja FC - Brøndby IF 3-1
0-1 Bertram Kvist
1-1
2-1
3-1

Holdopstilling
Noah Emil Sømmergaard
Ludwig Vraa
Lukas Lind Wessel Larsen
Noah Nartey
André Escobar
Mathias Jensen
Jonathan Nanasei Agyekum
Bertram Kvist
Oliver Sejer Lauritsen
Adam Claridge
Waldemar Bjergfelt

Bænken
Matteo Grosso
Philip Søndergaard
Mamadou Wurie Jalloh
Malek Bakhit
Benjamin Kold
Magnus Søndergaard

U19-holdet får allerede mulighed for at rejse sig på onsdag, hvor de kl. 14:00 hjemme på Bane 2 tager imod AaB. Kampen streames ikke på Brøndby TV.