Farvel til Christian Larsen

04.11.2023 08:27

I sommeren 2017 tiltrådte Christian Larsen som chefscout for talentafdelingen i Brøndby IF og i dag, seks år senere, er Christian i dag Head of Talent og daglig leder i Brøndby Masterclass.

Før ansættelsen i Brøndby IF var Christian Larsen sportschef i HIK, og nu tager Christian Larsen så springet tilbage til seniorfodbolden, da han har takket ja til rollen som sportschef i 1. divisionsklubben Vendsyssel FF. Her starter han på fuld tid i februar 2024.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen ønsker Christian Larsen tillykke med springet fra talentarbejdet tilbage til sportschefrollen og takker ham for indsatsen på Vestegnen. 

- Christian har været i Brøndby IF i seks år, hvor han startede som chefscout for vores talentafdeling og senere fik ansvaret for den daglige ledelse og udviklingen af Brøndby Masterclass. Christian har sammen med det øvrige team skabt en stærk organisation i Brøndby Masterclass, som formår at udvikle talenter til vores Superliga-trup, og det skal Christian have en stor tak for. Vi vil savne hans store faglighed og altid imødekommende personlighed, og vi ønsker Christian alt det bedste i sin kommende rolle, fortæller Carsten V. Jensen.

Selv siger Christian Larsen om sit farvel til Brøndby IF og skiftet tilbage til seniorfodbolden:

- Jeg er utrolig stolt over den udvikling, vores talentafdeling har været igennem de seneste år, hvor vi i dag har en virkelig stærk organisation med fantastisk dygtige og engagerede mennesker i Brøndby Masterclass. Jeg vil i den grad savne hverdagen og alle de gode mennesker herude, men da muligheden fra Vendsyssel FF bød sig, så trak det i mig at vende retur til sportschef-rollen, og derfor har jeg valgt at takke ja til rollen i Vendsyssel FF.  

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om afskeden:

- De kommende tre måneder vil være en overgangsperiode, hvor Christian Larsen vil overdrage og overlevere opgaver fra sin nuværende rolle i Brøndby IF, samtidig med at han begynder at påtage sig opgaver som sportschef i Vendsyssel FF, hvor han tiltræder på fuldtid i Vendsyssel FF i februar 2024, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen og uddyber.

- Vi vil bruge overgangsperioden til at kigge på, hvordan vi organisatorisk og kompetencemæssigt skal sætte Brøndby Masterclass sammen, heriblandt om vi f.eks. skal fordele nogle ledelses- og udviklingsopgaver lidt anderledes, end vi gør i dag. Når gode medarbejdere stopper, så gør det selvfølgelig ondt, men det giver os også en mulighed for at se, om der er noget, vi kan gøre lidt anderledes, slutter fodbolddirektøren.