Masterclass-oversigt: U15 vandt med 5-1 over FC Midtjylland

20.03.2023 09:58

Både vores U19- og U17-hold fra Brøndby Masterclass spillede ikke i weekenden grundet landsholdspause, og derfor var det kun U15-holdet, som var i aktion i lørdags.

Her var U15-drengene i storform, da de sejrede med hele 5-1 over FC Midtjylland på EDC Arena i Ikast.

Brøndby-holdet fik en fornem start på kampen med en scoring af Viggo Poulsen efter 20 minutter, og et kvarter efter kunne Sander Larsen så udbygge føringen til 2-0.

Kort før pausen scorede de blågule drenge til 3-0, og så lignede de ellers så småt øjne en sejr og tre point ude i horisonten.

Efter pausen blev der foretaget et par udskiftninger, men efter stadionuret rundede en times spil, kunne Elo Sandersen sende de blågule drenge foran med 4-0.

Kort efter reducerede midtjyderne til 1-4, men det rokkede ikke ved det generelle kampbillede.

Mod slutningen af opgøret fik Viggo Poulsen sparket sit andet mål i kassen til stillingen 5-1, og derfor kunne drengene sætte kurs mod Vestegnen med tre point i bagagen.

U15-holdet vinder samtidig deres fjerde sejr på stribe i denne forårssæson.