U19 sluttede sæsonen med storsejr

01.06.2023 09:08

Ligesom U17-holdet i sidste uge vandt over Esbjerg fB med 4-1 på græstæppet inde på Brøndby Stadion, gjorde U19 dem kunsten efter, da vores ældste Masterclass-hold vandt med samme cifre mod Esbjergs ditto i tirsdags.

Her satte Christians Sørensens drenge nemlig et flot punktum for en U19-sæson, som har været præget af svingende præstationer.

Men nogen svingende start, kan man ikke sige, at U19 kom ud med på Brøndby Stadion, da Eskild Dall allerede efter fire minutter kunne sende en føring i kassen efter en fin dybdebold.

Kort før pausen fik Jonathan Agyekum udbygget føringen, da offensivspilleren modtog en cutback-aflevering fra Clement Bischoff, og så kunne Agyekum score til 2-0 på et særdeles forårsvarmt Brøndby Stadion.

Generelt var det et kampbillede, hvor U19 havde stor kontrol over begivenhederne, og efter pausen havde de flere gode muligheder for at gøre det til 3-0, men den sidste skarphed manglede.

Esbjerg-reducering åbnede kampen
Trods Brøndby-holdet var komfortabel på bolden, var det alligvel gæsterne, som kunne reducere til 1-2 efter et hjørnespark, og så var kampen helt åben igen.

Men knap var bolden givet op, og så lå bolden nede i Esbjergs net, da Eskild Dall scorede sit andet mål i kampen til 3-1 efter et flot forarbejde af Bertram Kvist.

Mod slutningen af kampen lukkede Clement Bischoff opgøret med en scoring til 4-1, da Bertram Kvist for anden gang i kampen kunne notere sig en assist.

Dermed runder U19 deres sæson af, som undervejs har været præget af stimer og resultatmæssige udsving.

Men det er ikke alle vores Masterclass-hold, som kan gå på ferie endnu. For U15 venter der stadig tre kampe, mens U17 i morgen møder AGF hjemme kl. 14:00.

U17 ligger lige nu på en aktuel tredjeplads i U17 Ligaen med fem point bag OB, som topper ligaen.

Dog har U17 to kampe i baghånden, så der er derfor alt at spille om i deres resterende fire kampe.

Brøndby IF - Esbjerg fB 4-1