Brøndby IF og Vallensbæk IF fælles om bedre børnefodbold

21.06.2023 12:01

Et længere samarbejde mellem Brøndby IF og Vallensbæk IF er i dag blevet forlænget. Det sker med en stor gensidig respekt og tilfredshed med de foregående års samarbejde, hvorfor samarbejdet nu forlænges og udvides.

I 2022 har Brøndby Masterclass Samarbejdet i samarbejde med Vallensbæk IF gennemført Brøndby Masterclass Klubrådgiver, og har på grundlaget for denne, kunne stille nogle relevante udviklingspunkter, som skal være grundstenene for, hvordan samarbejdet skal se ud de næste år, og for hvordan klubberne i fællesskab kan udvikle børnefodbolden yderligere.

En stolt og tilfreds Sportslig Ansvarlig for samarbejdsklubberne i Brøndby IF, Christian Sørensen, fortæller:

- I Brøndby Masterclass Samarbejdet er vi utrolig glade for at kunne fortsætte vores samarbejde med Vallensbæk IF. Det har været fedt at mærke, hvordan bestyrelsen i Vallensbæk IF har vist interesse og engagement for de udviklingspunkter, vi har fremstillet, gennem den længere klubanalyse vi udarbejdede i løbet af 2022.

- Med vores fælles engagement og ønske om at udvikle Vallensbæk IF, har vi kigget på klubbens strategi og klubpolitik, med hensyn til børnefodbolden, alt sammen med henblik på at det i sidste ende skal gavne klubbens egne trænere og børnefodboldspillere.

Michael Mortensen, Sportslig Ansvarlig fra Vallensbæk, er også begejstret over fortsat at kunne være fælles om bedre børnefodbold, efter aftalen mellem klubberne nu er forlænget:

- I Vallensbæk IF er vi rigtig glade for at forlænge samarbejdet med Brøndby IF. Det betyder, at vi kan holde fast i den gode retning, vi i fællesskab har sat, og at vi fortsat kan udvikle på vores strategi for børnefodbolden i den grad, vi ønsker det.

- Vi tror på, at vi ved at være en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet, får den rette sparring, som skal til for at udvikle vores egne trænere i en retning, som både hjælper trænerne, men i sidste ende især er til gavn for vores spillere, hvorfor vi ser meget frem til vores udvidede samarbejde.

Om forlængelsen tilføjer Christian Sørensen:

- Vi er stolte over den tillid, Vallensbæk IF har vist os, og vi ser fra Brøndby Masterclass Samarbejdet frem til at fortsætte vores tætte og givende samarbejde, slutter han.