Masterclass-oversigt: U17 fortsætter imponerende sejrsstime

14.09.2022 13:11

Det blev en blandet lørdag for vores Brøndby Masterclass-hold, da U19- og U15-holdet begge var i aktion mod SønderjyskE på hjemmebane. Mens U19-drengene måtte gå fra banen uden nogen point efter en tæt kamp, tog U15-holdet sæsonens første sejr hjem. 

U17-holdet var først i kamp tirsdag, og de fortsatte med at buldre afsted, da de overbevisende slog SønderjyskE med hele 5-1. Sejrsstimen fortsætter dermed for Menno van Dams tropper, som endnu har til gode at tabe en kamp, og som har lagt fra land med fire sejre ud af fire mulige. 

Svær første halvleg for U19-holdet 
U19-holdet fik en svær første halvleg mod SønderjyskE, som kom foran allerede i kampens 7. minut, da der blev scoret på et hjørnespark.  

Cheftræner Christian Sørensen fortæller om kampens start: 

- De første 10 minutter var meget duelpræget, hvor SønderjyskE har overtag på kampen, hvilket resulterer i et mål til dem. Efterfølgende kommer vi dog mere under kontrol og får lavet nogle fine chancer og gode tryk. Desværre får de igen et hjørnespark, som de scorer endnu et mål på kort før pausen. 

Holdene gik således til pause til 2-0, men det til trods var cheftræneren fortsat optimistisk om, at anden halvleg ville se mere lovende ud for det blågule mandskab.  

- I pausen har jeg en følelse af, at kampen stadig er åben, og at vi godt kan nå at lave det mål, som gør, at vi kommer tilbage i spillet.

Og tilbage i spillet kom Brøndby-drengene, da August Carlsson kort inde i anden halvleg reducerede til 2-1. Det førte til et intenst og offensivt spil fra begge hold, hvilket også endte ud i et rødt kort til gæsterne. 

- Anden halvleg forløber på en god måde, hvor vi har fokus på at være mere offensive og blandt andet sætter endnu en angriber ind. Det betalte sig i form af, at vi både får reduceret og udlignet med en stor dominans, fortæller cheftræneren om kampens anden halvleg. 

Sen scoring førte til nederlag
U19-spillerne forsøgte at angribe kampens sidste minutter i et forsøg på score det vindende mål. Det var desværre uden held for de hårdtarbejdende talenter, og det var i stedet sønderjyderne, som fik sparket bolden i kassen, og tog sejren. 

- De får tvunget endnu et hjørnespark ud af os, som de uheldigvis får scoret på, og kampen blev fløjtet af lige efter, fortæller Christian Sørensen.

Holdet har dog mulighed for at tage revanche i næste weekend, når de møder AGF på udebane lørdag 17. september klokken 13:00. 

Brøndby IF 2-3 SønderjyskE (U19) 
0-1 
0-2
1-2 August Wilquin Carlsson 
2-2 Marinus Larsen 
2-3 

Startopstillingen:
1. Lukas Ziegler 
3. Matteo Grosso
4. Ludvig Vraa 
5. Tobias Landström 
6. Noah Nartey
7. August Wilquin Carlsson
8. Mathias Jensen
10. Solomon Opoku
17. Malek Bakhit
21. Eskild Munk 
22. Marinus Larsen

Bænken:
2. Hjalte Andersen
11. Oscar Schwartau 
12. Mads Beyer Pasternak
13. Benjamin Luka Kold Rasmussen
16. Noah Emil Sømmergaard 
18. Clement Mutahi Bischoff

U17 vinder fjerde kamp på stribe
Menno van Dams mandskab tog endnu engang tre point på stribe, da de slog SønderjyskE på hjemmebane. 

Holdet fik ellers ikke den bedste start på opgøret, da SønderjyskE kort efter kampstart fik tilegnet sig et straffespark, som de scorede på. Det skulle dog ikke vise sig at være et problem for de unge talenter, som i første halvleg nåede både at udligne og tage føringen, inden de gik til pause til 2-1.

Anden halvleg blev til en blågul målfest, hvor André Escobar og Lukas Lind Larsen kom på måltavlen og slog sejren fast til slutresultatet 5-1. Dermed er holdet fortsat ubesejret i deres liga og ligger på en delt førsteplads med FC København. 

Det er dermed fjerde kamp i streg, at André Escobar får scoret for U17-holdet.

I denne weekend, lørdag 17. september møder holdet AGF, som indtager rækkens tredjeplads. Kampen spilles på udebane klokken 15:15. 

Brøndby IF 5-1 SønderjyskE (U17) 
0-1  
1-1 Gustav Johansen
2-1 Alfred Klamer 
3-1 André Escobar 
4-1 Lukas Lind Wessel Larsen
5-1 Lukas Lind Wessel Larsen

Startopstillingen
1. Noah Emil Sømmergaard 
2. Waldemar Bjergfelt
3. Erem Øzkul
4. Philip Søndergaard
5. Lukas Lind Wessel Larsen
8. Adam Claridge Jensen
9. Alfred Klamer
10. André Escobar
12. Gustav Johansen
15. Hamed Traore
23. Jakob Remark Wismann

Bænken
6. Oliver Sejer Lauritsen
17. Danial Riaz 
19. Alex Batista Lindström
22. William Emil Krarup Sonne-Schmidt 
24. Viggo Poulsen 
25. Viktor Sørensen 

U15 tog sæsonens første sejr 
U15-holdet havde en fremragende lørdag, da de slog gæsterne fra Sønderjylland 3-1, hvilket var holdets første sejr i ligaen. 

William Stenstrup Helle scorede kampens første mål i første halvleg, mens der blev pyntet på stillingen med to yderligere mål i anden halvleg. Gæsterne nåede at reducere scoren undervejs, men Viggo Poulsen cementerede sejren sent inde i anden halvleg til slutresultatet 3-1. 

U15-holdet møder ligeledes AGF lørdag 17. september i en udekamp klokken 13:00.  

Brøndby IF 3-1 SønderjyskE (U15) 
1-0 William Stenstrup Helle
2-0 Elo Sandersen
2-1 
3-1 Viggo Poulsen  

Startopstillingen
2. William Stenstrup Helle
3. Pelle Hoekstra 
4. Oliver Hummelshøj 
5. Gustav Ruby-Johansen
6. Danial Riaz 
8. Sander Larsen 
10. Viggo Poulsen 
11. Elo Sandersen 
12. Ekene Chukwuani 
16. Alexander Bajer-Andersen
20. Harry Leon Aso 

Bænken
1. Aron Fischer Hockerup 
13. Adam Choukri 
19. Tahir Cevher
21. Filip Vingaard