Brøndby IF lancerer nyt tiltag for samarbejdsklubbernes unge medlemmer

07.12.2022 09:15

Brøndby FIFA Cup er et nyt tiltag, eksklusivt for Brøndby IFs samarbejdsklubber, vis formål er at finde det bedste FIFA-makkerpar blandt de deltagende samarbejdsklubber.
For at finde det bedste FIFA-makkerpar, turnerer vi i starten af 2023 rundt i samarbejdsklubberne, hvor vi afvikler interne FIFA-turneringer i de respektive klubber. Her dystes der om, hvem der skal repræsentere sin klub i aldersgruppen U7-U12 og U13-U18. Repræsentanterne fra hver klub, går således videre til det store finals-arrangement på Brøndby Stadion, der afholdes i forbindelse med en 3F Superliga-kamp. Her vil de deltagende FIFA-makkerpars hold være inviteret med til en storslået dag på Brøndby Stadion.Der vil i løbet af Brøndby FIFA Cup være fede præmier til de deltagende og vindende FIFA-makkerpar, som sponsoreres i samarbejde med Brøndby IFs partnere.

Så er din klub blandt vores samarbejdsklubber, og lyder Brøndby FIFA Cup som noget for dit hold, årgang eller klub? Kontakt Kommerciel Projektleder Nikolaj Gottlieb Magelund på [email protected] for at høre mere omkring tilmeldingsproceduren.