Christian Larsen: Vi undværer gerne U17-drengene lidt længere

26.05.2022 07:26

I dag kl. 16:30 spiller det danske U17-landshold kvartfinale ved Europamesterskaberne i Israel. Med i truppen er fem Brøndby Masterclass-talenter, og de har alle vist sig flot frem. 

Ludwig Vraa-Jensen er startet inde i samtlige af holdets tre kampe, mens de resterende fire, Matteo Grosso, Malek Bakhit, Noah Nartey og Bertram Kvist også har fået startpladser.

U17-drengene indledte gruppespillet med et nederlag til Sverige på 2-1, men hev herefter to 3-1-sejre mod henholdsvis Skotland og Portugal. 

Christian Larsen, talentchef i Brøndby Masterclass, fortæller om drengenes flotte indsats:

- Det er en fornøjelse at se vores drenge vise sig flot frem, hvor de har været med i afgørende situationer både offensivt og defensivt. Det er godt gået i svære kampe mod dygtige modstandere og i den tunge varme, siger han med henvisning til de 28 grader, som talenterne spiller i. 

I kvartfinalen venter Serbien, og hvis det lykkes Danmark at vinde den kamp, er man altså et godt skridt tættere på EM-medaljer. Christian Larsen glæder sig over det videre avancement, selv om Brøndby-spillerne vender senere hjem. 

- Generelt er det utrolig stærkt af den danske trup, og nu venter der en spændende kvartfinale mod Serbien. Det er helt okay, at vi skal undvære vores drenge lidt længere tid. 

Du kan se de danske talenter spille kvartfinale, og eventuelle finalekampe, på DR2.