Joh Foto

Uafgjort i Hjørring

13.10.2024 11:11

Søndag morgen rejste truppen mod Nordjylland, da vi om eftermiddagen mødte Fortuna Hjørring på Nord Energi Arena. Hjemmeholdet udlignede i overtiden til slutresultatet 2-2.

Det var en kamp, hvor forsvarsspillerne mest var på bolden, og hvor de helt store chancer ikke blev skabt.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 efter en scoring i det 39. minut.

Vi fik hurtigt svaret igen, da vi minuttet efter fik udlignet til 1-1. Et indlæg i højre side fra norske Tanja Myrseth endte i panden på Nanna Christiansen, der fik scoret for tredje kamp i streg.

I pausen blev norske Celine Nergård skiftet ind, og det skulle vise sig at give pote. For i det 77. minut blev hun sendt i dybden af Nanna Christiansen, og med højre inderside fik hun sparket den ind i det korte hjørne til 1-2.

I overtiden fik hjemmeholdet tildelt et frispark, som blev sparket helt ind i det lille felt. Desværre fik Julie Tavlo ramt bolden, så den røg i eget net til slutresultatet 2-2.

Næste kamp i Gjensidige Kvindeliga er lørdag 19. oktober kl. 13:00, hvor vi får besøg af AGF.
Kampen spilles på Bane 2, og er den sidste kamp inden den kommende landsholdspause.