Sejr over Østerbro IF i Gjensidige Kvindepokalen

09.10.2024 19:32

Onsdag aften spillede vi os videre til kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen, da vi på Valby Idrætspark besejrede 1.divisionsholdet Østerbro IF med 2-0.

Opgøret startede med tidlig blågul chance, da Molly Wiklander sendte en afslutning snert fordi nærmeste opstander allerede inden der var spillet et minut.

Efter var det, var det som om vi lige skulle finde os til rette mod Østerbro-holdet, der forsøgte at presse højt og gå aggressivt til værks. Det blev bedre efter et kvarters spil, hvor vi fik sat os mere og mere på tingene. Selv om det ikke var en kamp, hvor vi vadede i chancer, var der alligevel optræk til flere gode muligheder.

Efter godt 20 minutters spil var bolden også i mål, da Hafrún Rakel Halldórsdóttir scorede fra en spids vinkel, men desværre var fanen fra linjevogteren i vejret, og derfor blev det ikke til nogen scoring i denne omgang.

Det gjorde det dog få minutter senere, da Linnea Borbye steg til vejrs efter et hjørnespark og headede os på 1-0 med en flot scoring.

Julie Tavlo var tæt på at kunne udbygge føringen kort før pausen med et flot frispark, men hjemmeholdets målmand fik afværget, og dermed gik vi til pause med en 1-0-føring.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet med de halve blågule muligheder, men den afgørende skarphed manglede. Det gjorde den heldigvis ikke omkring en times spil, da Kamilla Karlsen kom først på et hjørnespark og sendte bolden i mål til en 2-0-føring.

På trods af et stort Brøndby-overtag kampen ud, blev der ikke scoret mere, og unge Isabella Damm kunne derfor notere sig for endnu et clean sheet i Brøndby-trøjen.

Dermed endte det også 2-0 og vi spillede os sikkert videre til forårets kvartfinaler.