Linnéa Borbye inden AGF: Vi skal blive ved at være kyniske

18.10.2024 13:13

Lørdag eftermiddag venter den sidste opgave inden landskampspausen, når vi hjemme på Bane 2 får besøg af AGF.

Opgøret skal blandt andet bruges til at komme tilbage på sejrssporet efter sidste weekends sene pointtab i Hjørring, da det endte 2-2 mod Fortuna Hjørring. Trods pointdelingen så Linnéa Borbye undervejs positive ting, i det der alligevel endte med at blive lidt af en skuffelse.

- Det var en svær udebanekamp, så at være foran i så lang tid, var virkelig tilfredsstillende, men efter kampen var vi selvfølgelig trætte af, at have lukket et så sent mål ind til sidst, siger Linnéa, inden hun sætter ord på, hvordan holdet har arbejdet oplevelsen ud af kroppen i løbet af ugen. 

- Dagen efter fik vi snakket kampen igennem og fik den ud af systemet. Vi holder humøret oppe, for vi har trods alt ikke tabt, og vi er stadig inde i en god stime.

Det er ikke mere end en måned siden at AGF sidst var modstanderen, og her endte det med en blågul 3-2-sejr, i en kamp der ifølge offensivspilleren lød mere jævnbyrdig, end det fra hendes perspektiv reelt var tilfældet. 

- Det kan lyde lidt sjovt, men jeg synes, vi havde total kontrol over kampen, og det var fuldstændig unødvendigt, at de fik scoret de mål, de gjorde. Heldigvis havde vi en Dajan (red, Hashemi) i superform, der kunne afgøre kampen for os med et hattrick, fortæller Linnéa inden hun afslutningsvis kommer med opskriften på en blågul succes lørdag eftermiddag. 

- Vi skal gå ud og spille som vi hele tiden har gjort, og så skal vi fortsætte med at være kyniske foran mål. Jeg tror ikke, at jeg har set os være så kyniske som vi er lige nu, og så skal vi fortsat være dygtige og afstemt defensivt. 

Der er kampstart på Bane 2 lørdag eftermiddag klokken 13:00.