Bengt Sæternes: Sejren var det vigtigste

10.10.2024 06:30

Onsdag aften blev det til en 2-0-sejr over 1. divisionsholdet fra Østerbro IF, der samtidig sikrede os avancement to forårets kvartfinaler i Gjensidige Kvindepokalen. Efter opgøret satte cheftræner Bengt Sæternes ord på en kamp, der endte med at blive en smule mere vanskelig, end man måske kunne have håbet på. 

- Det er ofte lidt sværere i sådan nogle pokalkampe mod lavere rangeret modstandere, som løber rigtig meget og vil rigtig meget. I dag (red, i går) har vi ganske store chancer, men scorer lidt for lidt. Al ære til Østerbro IF. De arbejder hårdt, og vi skulle bruge lidt tid på at få ro på kampen. Efter det synes jeg, at vi fik gjort, hvad vi skulle og var fin kontrol, samtidig med at vi fik sparet nogle kræfter. 

- Vi kunne dog have håbet på, at få scoret flere mål og skabt endnu større chancer, end det vi gjorde, men vi vinder, og det er det vigtigste i pokalturneringen, fortæller cheftræneren. 

Trænerteamet havde til gårsdagens kamp lavet hele syv ændringer i startopstillingen siden søndagens sejr over OB Q, og det satte ifølge Bengt Sæternes sine naturlige spor. 

- Vi havde mange nye med i startopstillingen, og jeg synes de gjorde det fint. Det er selvfølgelig ikke let, når man bytter så mange, fordi det for spillerne kan føles lidt uvant, og det vil lige tage lidt tid at vænne sig til det på banen. Jeg så rigtig fine præstationer, men også noget vi skal arbejde videre med, siger cheftræneren. 

Trods de mange nye ansigter fra start tog holdet den fjerde sejr på stribe, samtidig med at man fik leveret et cleen sheet for tredje kamp i træk. Det er noget cheftræneren hæfter sig ved, inden søndagens kamp mod Fortuna Hjørring. 

- Vi kan selvfølgelig bruge vores gode stime, med at vi fortsætter med at lave mål og samtidig holder nullet for tredje kamp i træk. Det skal vi tage med os, men det bliver selvfølgelig en helt anden kamp i Hjørring. Vi er optimistiske, både os trænere og spillere tror på, at vi kan gå derop og levere et godt resultat, siger en forventningsfyldt cheftræneren. 

Sæsonens første møde med Fortuna Hjørring endte med et nederlag på 3-0 i første spillerunde hjemme i Brøndby, derfor ligger fokus også på det defensive, hvis de blågule skal have revanche i det nordjyske på søndag. 

- Vi skal være gode i forsvarsspillet. De har formentlig ligaens bedste angriber og en del andre gode offensive spillere som vi skal have håndteret, og så skal vi være effektive på den sidste tredjedel. Det har vi været de sidste par gange, men det bliver også vigtigt på søndag, og så skal vi selvfølgelig spille en god kamp, det siger sig selv, afslutter Bengt Sæternes. 

Kampen mod Fortuna Hjørring spilles på søndag på Nord Energi Arena med kampstart klokken 13:00.